Mainos

Arvotalo tyhjillään Helsingin keskustassa

Viime syksynä Töölöön kohonnut luksustalo ei ole täyttynyt asukkaista odotetulla tahdilla, huikean ylellisistä puitteista huolimatta - talon 64 asunnosta vain kahdeksan on myyty.

Tutustu kohteeseen paremmin ja katso siitä lisää kuvia Jokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Töölön Oscar -nimisessä uudiskohteessa on kolme rappua ja kahdeksan kerrosta. Yhtiöstä löytyy huoneistoja moneen makuun: pieniä ja isoja sekä myös kaksikerroksisia ylellistä avaruutta kaipaaville. Ylimmän kerroksen asunnoissa on lisäksi kattoterassit ja tunnelmaa luovat takat.

Yhteensä talossa 64 asuntoa, jotka ovat kooltaan 45–133 neliömetriä. Niiden lisäksi katutasossa on kolme liikehuoneistoa ja yhtiöllä on 46 puolilämmintä autohallipaikkaa.

Ylellisistä puitteista huolimatta asuntojen myynti on takkuillut niin, että 64 asunnosta vain kahdeksasta on tehty kaupat.Asuntojen myynti on mitä todennäköisimmin kompastunut koviin hintoihin: myymättömien asuntojen velaton hinta vaihtelee 438 000 eurosta jopa yli miljoonaan euroon.

Uudet naapurit tervetulleita

Yksi talon asukkaista on Aulikki Akaan-Penttilä, joka muutti kolme kuukautta sitten kolmen huoneen ja 96 neliön asuntoon miehensä, kansanedustaja Eero Akaan-Penttilän (kok) kanssa.

Nainen paljasti Iltasanomille, että asunnon tiukasta hinnasta käytiin pitkään keskustelua ennen ostopäätöksen tekemistä.

– Totta kai kävimme kauppaa aika pitkäänkin. Lopullinen hinta muodostui tarjouksesta ja vastatarjouksesta.

Asunnon valinnassa Akaan-Penttilöillä oli Iltasanomien mukaan tärkeimpänä kriteerinä esteettömyys, sillä pariskunnan kaksi aikuista tytärtä liikkuvat sähköpyörätuolilla. Lisäksi pariskuntaa kiehtoo asua aivan keskellä Helsinkiä.

Akaan-Penttilä ei keksi huonoja puolia siitä, että talossa on vain vähän asukkaita.Siitä huolimatta uudet naapurit olisivat tervetulleita.

– Ilman muuta olisi kiva saada heitä lisää. Katselen tasaisin väliajoin onko nimitauluun ilmestynyt uusia nimiä.

Tutustu kohteeseen paremmin ja katso siitä lisää kuvia Jokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Kaikki myytävänä olevat uudiskohteet löydätJokakoti.fi-asuntopalvelusta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.