Arvoasunnoista mummonmökkeihin

Realia Group Oy tarjoaa asunnonetsijälle kokonaisvaltaisia ratkaisuja asumisen ja toimitilasektorin kiinteistöpalveluissa.

Realian kolme kiinteistönvälityspalveluja tarjoavaa yritystä ovat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys ja Huom! Yhdessä ne kattavat laajan osan myynnissä olevista asunnoista ympäri maatamme, mutta jokainen niistä on erikoistunut erilaisten asuntojen myyntiin.

– Kolmen hyvinkin erilaisen yrityksen turvin uskon, että voimme löytää kullekin asiakkaalle parhaiten sopivan palvelun ja välittäjän, Eija Miehola kertoo.

– Välitysliikkeidemme ei tarvitse tarjota vain yhdenlaista välityspalvelua kaikille asiakkaille, vaan voimme räätälöidä sen jokaiselle tapauskohtaisesti. – Kauttamme löytyvät tavallisten perheasuntojen lisäksi niin arvoasunnot kuin mummonmökitkin.

Asuntoon sijoittaminen kannattaa aina

Realia työllistää noin 1400 kiinteistöalan ammattilaista ja toimipisteitä sillä on Suomessa yli 200.

– Kiinteistönvälittäjän työ on vaativaa asiantuntijatyötä, jota ei voi hoitaa ilman koulutusta. Olemmekin vahvasti sitä mieltä, että kaikilla alalla toimivilla täytyy olla asianmukainen koulutus, Miehola painottaa.

Viime vuosi oli Realialle hyvä asuntokauppavuosi, vaikka sitä hetkellisesti hidastivatkin niin Kreikan tilanne kuin taloudellinen epävarmuuskin. Tulevana vuonna Realian aikomus on kasvattaa liiketoimintaa rekrytoimalla lisää henkilöstöä ja kouluttamalla heistä maan parhaita asuntokaupan ammattilaisia.

– En näe mitään syytä lykätä asunnonvaihtoa, jos siihen on tarve ja oma talous kunnossa. Omaan asuntoon sijoittaminen on aina kaiken lisäksi myös kannattavaa taloudellisesti.

Teksti: Katja Nykänen
Kuvat: Realia Group Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja