Arttu Wiskari osti tontin Lapista – muusikolla on tiluksia varten selkeät suunnitelmat: "Nyt täytyy kysellä tarjouksia..."

Erikoishaastattelussa Arttu Wiskari 16:59
Katso Wiskarin koko haastattelu videolta!

Arttu Wiskari aikoo perustaa oman lomakylän Lappiin.

Muusikkona ja ravintolayrittäjänä tunnettu Arttu Wiskari vieraili maanantaina Viiden jälkeen -ohjelman erikoishaastattelussa keskustelemassa muun muassa musiikista, Mökkitie Records -levy-yhtiöstään sekä julkisuudesta.

Muusikko kertoi haastattelussa, että vaikka hän ei enää tänä päivänä osallistu itse kappaleidensa kirjoittamiseen, on hänellä kuitenkin biisinkirjoitukseen liittyvä haave.

– Minulla on ollut haaveena, että perustan Lappiin tällaisen pienen lomakylän, joka tulee vain ja ainoastaan biisinkirjoitustarkoitukseen, hän paljasti.

Musiikin kirjoittamiseen pyhitetyssä lomakylässä mahdolliset häiriötekijät vähenisivät ja työskentely olisi tehokkaampaa.

– Biisinkirjoituksessa tärkeintä on se, että keskityt siihen biisin tekemiseen, etkä niinkään siihen, että voit katsoa kännykästä, mikä Kallion baari on tänään kahteen asti auki, että kerkeää vielä kaljalle, hän sanoi.

Wiskarin mukaan mökkien vuokraaminen biisinkirjoitusta varten on yleistä. Hän on suunnitellut lomakylänsä koostuvan viidestä-kuudesta mökistä, joista löytyy vain tietyt virikkeet. Mökit on Wiskarin mukaan kuitenkin tarkoitettu yksinomaan musiikin kirjoittamiseen.

Ensimmäiset askeleet kohti oma lomakylää on jo otettu. Wiskari nimittäin paljasti ostaneensa Lapista tontin, jolle biisintekoon tarkoitetut mökit tullaan rakentamaan.

– Se on upea tontti Lapissa. Nyt täytyy kysellä tarjouksia, että kuka rakentaa minulle mökit sinne, hän naurahtaa.

Mitä Wiskari ajattelee julkisuudesta? Entä miten artisti-Arttu ja siviili-Arttu eroavat toisistaan? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat