Arttu Wiskari häistään: Pitopalvelu on, päivää ei

Arttu Wiskari esiintyy tänään MTV3:n Nuorten hyväksi -illassa.

Parhaillaan uutta levyään ja kevään ja kesän keikkoja odottava Arttu Wiskari meni syksyllä kihloihin avopuolisonsa Pauliinan kanssa.

– Hääsuunnitelmia ei hirveästi ole, koska päivää ei ole päätetty. Tietyt pohjatyöt on tehty, kuten pitopalvelu sovittu, mutta ajankohdasta ei ole tietoa, Wiskari naurahtaa.

– Valitettavasti tässä joudutaan menemään minun aikataulujeni mukaan. Uusi levy tulee huhtikuussa ja se tarkoittaa tiivistä keikkailua, hän selittää.

Sen verran ajankohdasta on kuitenkin sovittu, että kesällä häät eivät ainakaan tule olemaan.

– Jos ne ovat tämän vuoden puolella, niin sitten luultavasti loppusyksystä. Tai sitten ehkä ensi vuoden alussa. Saa nähdä, mitä Pauliina keksii, Wiskari pohtii.

Nuorten hyväksi -hyväntekeväisyysillassa mukana oleva Wiskari esittää suorassa lähetyksessä tulevan levynsä singlen Ikuisesti kahdestaan. Lapsettomuudesta kertovan kappaleen tarina on tullut elävästä elämästä.

– Kyllä siinä on taustalla erään pariskunnan tarina. Mutta siihen on lisätty myös muiden kokemuksia ja niitä tunteita, mitä kyseinen aihe herättää, hän selittää.

Illan teeman mukaisesti Wiskari kertoo olevansa huolissaan siitä, että nuoria painostetaan tekemään elämänsä tärkeitä päätöksiä aivan liian varhain.

– Yläasteikäiset joutuvat tekemään isoja valintoja, ysiltä päästessä isketään niin sanotusti avaimet käteen. Tuntuu, että monet eivät edes tiedä, mihin ovat menossa, kun opinto-ohjaaja sanoo, että susta tulee nyt autokorjaaja. Lapsia pitäisi kuunnella enemmän, eikä aina vain käskyttää, Wiskari selittää.

– Olen itse käynyt sen polun. Olin todella vilkas ja lapsi jokaisen opettajan painajainen. Ysin jälkeen menin vähäksi aikaa kouluun ja aloitin rautakaupassa työt. Laitoin kaiken rahan typeryyksiin, minkä sain. Ei siitä tullut mitään.

Nuorten hyväksi MTV3-kanavalla tänään perjantaina kello 20.

(MTV3–KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat