Artisti Behm harjoittelee olemaan armollinen itseään kohtaan: "Puhun itselleni todella rumasti"

Näin Behm pitää itsestään ja mielenterveydestään huolta 0:54
Katso videolta, miten Behm pitää huolta itsestään ja mielenterveydestään.

Artisti Behm ei osaa tehdä kappaleita kivoista asioita, vaan melankolia on aina läsnä hänen teoksissaan. 

Artisti Behm toisen albuminsa Merkittävät erot 22. syyskuuta. Albumi striimasi platinaa jo ennakkoon. Hän on uuden albuminsa julkaisusta innoissaan ja huojentunut.

– Ihanaa, olen tehnyt tätä niin pitkään ja hartaasti. Tämä on ollut hirveä prosessi, Behm kertoi Huomenta Suomessa 22. syyskuuta. 

Albumia Behm työsti kolme vuotta niskassaan kamalat paineet. 

– Lisäksi omassa elämässä on ollut kaikkea, mikä on hidastanut ja vaikeuttanut prosessia. Olen myös opetellut tuottamaan, niin on mennyt aika monta tuntia Youtubessa, kun on opetellut teknistä näpräilyä. Uusi aluevaltaus, se oli todella palkitsevaa, Behm kertoi. 

Behm laulaa uudella albumillaan muiden muassa kuolemasta, epäonnistumista, naisiin kohdistuvista sosiaalisia paineista ja ihmissuhdekriiseistä. 

– En oikein osaa kirjoittaa kappaleita perus kivoista jutuista tai jos asiat menee kivasti tai mistään kaljankittaamisesta. Nuo ovat isoja aiheita ja siksi haluan käsitellä niitä. Melankolia on dominoiva osa musiikkiani, Behm kertoi. 

Behm laulaa rankoista aiheista, muttei silti ole kovin armollinen itselleen.

– Harjoittelen sitä, olen tosi itsekriittinen ja puhun itselleni todella rumasti. Yritän kehittyä siinä, että olisin armollisempi itselleni, Behm kertoi. 

Albumilta löytyvät muun muassa jo aiemmin julkaistut kappaleet singlet Ethän tarkoittanut sitä, Sata vuotta ja tällä hetkellä jo seitsemättä viikkoa radioiden ykkösenä oleva Viimeinen tanssi, jossa on mukana myös Olavi Uusivirta

Katso yllä olevalta videolta, miten Behm pitää huolta itsestään ja mielenterveydestään.

Alta voit katsoa Behmin haastattelun kokonaisuudessaan.

Behm laulaa epäonnistumisista ja naisen elämän paineista 11:02
Behm työsti toista albumiaan kolme vuotta, ja prosessi oli kamala.

Lue myös:

    Uusimmat