Armeija teki Teuvo Lomanista stylistin

Suomen kaamein kämppä -sarjan sisustaja Teuvo Loman kertoi Subin netille, miten hänestä tuli stylisti. Ammatin juuret löytyvät yllättäen armeijan harmaista.

Suomen kaamein kämppä -sarjasta tuttu sisustussuunnittelija Teuvo Loman on monen ammatin mies. Mies on kokeillut siipiään niin muusikkona, sisustussuunnittelijana, stylistina, mallina kuin kampaajanakin.

Teuvo kertoi Subin netille, miten ura stylistina sai alkunsa. Ura juontaa juurensa yllättäen miehen inttivuosiin.

– Armeijassa leikkasin aina muiden kundien hiuksia, ja tajusin siinä samalla että tässähän olisikin mulle kiva ammatti, Teuvo paljastaa.

Tämän jälkeen mies suuntasi oppisopimuksen turvin opiskelemaan kampaajaksi. Pian ala vei miehen mennessään, ja Teuvo päätyikin osallistumaan kampauskilpailuun ennen kuin oli edes valmistunut koulustaan.

– Siinä kilpailussa piti sitten mallille kehitellä itse myös vaatteet. Silloin tajusin, että juuri se kokonaisuuden luominen on mun juttuni, Teuvo kertoo mielenkiintoisesta urapolustaan.

Teuvo tekee stylistin ja vaatesuunnittelijan töitä jossain määrin edelleen – hän muun muassa suunnittelee esiintymisvaatteita eräälle suomalaiselle muusikolle. Kenelle?Lue koko juttu Subin netissä.

SUOMEN KAAMEIN KÄMPPÄ Subilla 1. kauden uusinnoin tiistaisin kello 22. Jaksot ja paljon muuta löydät ohjelman sivuilta!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat