Arabianrannan lapsisurman uhrin omaisia on päästy kuulemaan – poliisilta tiukka vastaus kuulemisten sisällöstä

Arabianrannan lapsisurmasta epäilty on tunnustanut henkirikoksen 0:31
Lapsisurmasta epäilty mies on uhrin eno. Hän on tunnustanut henkirikoksen.

Poliisi on aloittanut Helsingin Arabianrannassa jouluaattoiltana tapahtuneeksi epäillyn lapsisurman uhrin omaisten kuulemiset.

Viime perjantaina poliisi tiedotti, ettei 7-vuotiaan pojan omaisia oltu päästy vielä kuulemaan. Syyksi kerrottiin omaisten syvä järkytys tapahtuneesta.

Tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Kirsi Kanth vahvistaa MTV Uutisille, että poliisi on sittemmin päässyt puhumaan omaisten kanssa.

– Kuulemiset on aloitettu. Sen pidemmälle en voi asiaa avata.

Kanthin mukaan kuultavia on useampia. Hän ei avaa tarkemmin henkilöiden suhteita epäillyn henkirikoksen uhrina kuolleeseen poikaan.

Hän ei kommentoi sen kummemmin muitakaan tapaukseen liittyviä kysymyksiä. Hän perustelee niukkaa tiedotuslinjaa esitutkinnan turvaamisella.

– Tiedotamme lisää vasta sitten, kun jotain tiedotettavaa on.

Eno tunnusti teon

Poliisi tutkii 7-vuotiaan pojan tapausta murhana. Epäilty henkirikos tapahtui Helsingin Arabianrannassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa myöhään jouluaattoiltana.

Murhasta epäillään pojan enoa, joka on tunnustanut teon. Hänet vangittiin rikoksesta todennäköisin syin epäiltynä Helsingin käräjäoikeudessa viikko sitten.

Miehen puolustus on pyytänyt Helsingin käräjäoikeudelta mahdollisuutta mielentilatutkimukseen poliisitutkinnan aikana.

Surmaillan tapahtumista voi lukea tarkemmin täältä.

Lue myös:

    Uusimmat