Mainos

Apua, kaasollani on lävistys!

Suvun ja ystävien tutustuttaminen toisiinsa voi tuntua hankalalta ihokuvien ja lävistysten tullessa yhä yleisimmiksi. Miten konservatiivinen täti suhtautuu tatuoinnein peitettyyn juhlavieraaseen?

Hääparin yleisin toive lienee, että jokainen viihtyisi heidän juhlassaan mahdollisimman hyvin. Viihtyvyyttä laskevat radikaalisti pukeutumista tai lävistyksiä kauhistelevat täti-ihmiset. Offbeatbride.com pohtii, miten nuorison radikaalin tyylin voisi saada sulautumaan vanhempien sukulaisten sekaan.

Jos morsiusneidoilla on tatuointeja päästä varpaisiin, he varmasti joutuvat kaukaisien sukulaisten syyniin. Juhlien mukava henki on vaarassa, kun tätiarmeija tenttaa rockhenkiseltä pin-up -neidolta, miten hän oikein saa töitä tuon näköisenä? Koska juhlien keskellä raikuvat "vanhempana sinua kyllä kaduttaa" -huudahdukset tuskin nostavat mielialaa, on aika tehdä asialle jotain.

– Tärkeintä on puhua tyyliltään räikeän ystävän kanssa etukäteen ja olla rehellinen sukulaisten mahdollisista reaktioista. Henkilölle voi sanoa "rakastamme sinua ja haluamme, että tulet häihimme, mutta ei kai sinua haittaa olla "näytteillä" normaalimpien vieraiden keskellä", neuvoo Jillian Venters, goottityylisen tapakoulun johtaja ja kirjailija.

– Anna ystäväsi päättää itse, haluaako hän olla vanhempien sukulaisten oppimiskokemus häiden aikana.

Yleensä kasvojen alueelta lävistetyt ja tatuoidut henkilöt ovat tottuneita siihen, että heitä vilkaistaan toisenkin kerran. Yleisesti hankalista tilanteista selviytyy naurun ja huumorin avulla.

Rohkeasti esittäytymään

Kannattaa ottaa huomioon, että kaukaiset sukulaiset eivät kenties uskalla kysyä rockhenkiseltä kaasolta tai bestmanilta hänen tyylistään. Tällöin lävistettyä tai tatuoitua henkilöä vain tuijotetaan hämmentynein katsein pihajuhlien reunamilta.

Suku saattaa myös tulla kyselemään morsiamelta tai sulholta, miksi moinen tyyliniekka on heidän mielestään se paras valinta kaasoksi tai bestmaniksi, ja mitä nuo tatuoinnit merkitsevät. Kehitelkää vastaukset valmiiksi etukäteen: "hän on paras ystäväni" ja "voit kyllä kysyä Karilta itseltään" ovat oivia vastausvaihtoehtoja.

Esittele rohkeasti elämäsi tärkeimmät henkilöt toisilleen. Näin sukulaisetkin voivat oppia, ettei tatuointeja ole enää vain merimiehillä. Kun tuttu henkilö seisoo vierellä, myös tuntemattomampi kummisetä voi uskaltautua tutustumaan rock- tai punkhenkisen vieraan tyyliin.

Bestmania tai kaasoa voi myös pyytää kiertelemään vieraiden joukossa esittelemässä itsensä ja jutustelemassa vaikkapa säästä. Kohtelias, avoin ja hymyilevä kaaso voittaa hetkessä puolelleen vanhimmatkin sukulaiset, sillä kultainen sisin näkyy kyllä päälle – tatuoinneista huolimatta.

MTV3/Helmi

Lähde: Offbeatbride.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.