Apu-lehden testiryhmä esittäytyy

Etsimme ennen pääsiäistä kiinnostuneita arvioimaan Apu-lehden 15. huhtikuuta ilmestyvää numeroa. Halukkaita oli runsaasti, mistä erityisen suuri ja lämmin kiitos. Testiryhmään arvottiin mukaan 20 henkilöä. Tästä voit lukea, mitä he kertoivat itsestään hakemuksessaan. Testiryhmän arviot lehdestä julkaistaan Studio55.fissä torstaina 29. huhtikuuta.

Olen kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, kuten hyvinvointiyhteiskunnan säilyttämisestä tässä kovenevien arvojen maailmassa. Hyvinvoinnin ja terveyden pitäisi kuulua kaikille, asemasta ja varallisuudesta riippumatta. Vanhusten ja lasten asiat tärkeitä. - Terveydenhoitoa toivon Apu-lehdessä käsiteltävän: sairauksien ennaltaehkäisyä, luontaishoitoja ja itsehoitoa. Paljon palkintoristikoita ja muita pähkinöitä, dementian ehkäisemiseksi.

ufo

Omaan jo 60 vuoden ajalta elämänkokemusta ja uskon että sen pohjalta voin antaa arvokkaan panokseni keskusteluun ajankohtaisista suomalaisia koskettavista asioista. Olen kantaa ottava ja viime vuosina yhä enemmän kiinnostunut yhteisista asioista. Kannatan yhteisöllisyyden lisäämistä tässä kylmässä maailamassa. Omaan perisuomalaisen kristillisen kannan moniin asioihin, jolta pohjalta olisin halukas arvioimaan myös Apu-lehteä.

hilppa

Katsoisin kattaako lehti kaikkien ikäluokkien lukuhalut, eli löytyykö mielenkiintoisia juttuja eri ikäluokille. Itse toivoisin kuusikymppisille soveltuvia matkajuttuja sekä koti- että ulkomailta. Meillä kun täällä kotimaassa olisi vielä niin paljon katsottavana.

topsku

Minulla ei ole lähiaikojen kokemusta Apu-lehdestä, mutta olen kyllä kiinnostunut.

timppa-50

Lapsuudenkotiini on aina tullut Apu, ja se on luettu tarkkaan.Nykyisin on sellainen käytäntö että isäni tilaa ja maksaa tilausmaksun, minä ja mieheni saamme lukea samaisen lehden hieman viiveellä. Haluan mukaan syystä että minulla on pitkä kokemus Avun lukijana.

x

Olen 53-vuotias työtön mies, eli aikaa on lukea ja arvioida lehteä. Lisäksi olen aika kriittinen niin hyvissä kuin huonoissa asioissa, eli en kaunistele tai liioittele mielipiteitäni

pelkar

En ole Apua lukenut vuosikausiin.

PIK

En ole tilannut mitään aikakausilehteä vuosikausiin, koska niiden sisältö on täyttä höttöä. Nyt minulle tulee mondo ja siinä saa vastinetta rahoilleen. Haluaisin nähdä josko Apu olisi asiallinen lukulehti.

x

Lehdistä ei löydy nykyisellään sellaista sisältöä, joka aktivoisi lukemaan. Henkilöasiat ei kiinnosta.

x

Minulla on aikaa paneutua lehden lukuun ja harrastan monia asioita, kuten ristikot, käsityöt, ruuanlaitto, ym. kodin asiat.

Ahkeraliisa

Haluan vertailla eri viikkolehtien tarjontaa, miten se vastaa tämän ikäisen (66 v) kiinnostuksen kohteita. Löytyyköhön siitä meikäläisille kohdennettuja ja tai ajattomia ei vain nuoria tai ruuhkavuosia koskettavia.

x

Nyt kun olen jäänyt pois työelämästä, on tullut aikaa lukea lehtiä ja paneutua niiden tarjontaan. Ja haluaisin kertoa mielipiteeni ikäisteni ihmisten toivomuksista, mitä he haluavat lukea lehdistä.

tuisku

Olen yli 50-vuotias, joka on joutunut jättämään työelämän. Seuraan maailman ja Suomen tapahtumia väliaikaista eläkettä "nauttien" ja uutta uraa suunitellen. Joka on alkanut hahmottua, ja lehtiä olen seurannut paljon etenkin Avun juttuja.

Olavi Aaltonen

Apu oli aikoinaan hyvä lehti, jota ostin irtonumeroina ja olen myös tilannut. Mutta sitten lehti meni kovin ohueksi ja jutut muuttuivat vähemmän kiinnostaviksi ja en ole Apua paljonkaan lukenut. Siksi olisin kiinnostunut lehden nykyisestä ilmeestä.

Anna

Apu on kai ainoa lehti, joka on säännöllisesti tullut tilattuna..mutta pari-kolme viime vuotta on jäänyt väliin.

Johanna Matilainen

Haluan osallistua Avun kehittämiseen, koska lehti on muuttunut kovin sirpalemaiseksi. Parantamisen varaa on paljon. Olen kohta 62-vuotias, ja lehti on jo lapsuudesta tuttu.

Eira Mäki

Apu-lehti oli jo lapsuuden kodissani viikottain luettu lehti. Parisenkymmentä vuotta sitten lopetimme lehden tilaamisen ja lukemisen, koska koimme sen muuttuneen sisällöltään jokseenkin jonninjoutavaksi. Mikäli se on muuttunut ja edelleen kehittymässä tolkulliseksi aikuisten viikkolehdeksi, olisin mielelläni vaikuttamassa siihen, olettaen että tällaisen vaarin mietteet voisivat olla rakennukseksi.

vaari-52

Olen erittäin aktiivinen vastaamaan kaikenlaisiin Gallupeihin ja tutkimuskyselyihin. Mielestäni vastaaminen on hyödyksi monella taholla.

x

Olen 63-vuotias ja muistan Apu-lehden lapsuudestani. Kouluikäisenä etsittiin Jallua lehdestä ja luettiin Matti Jämsän erikoisia juttuja. Apu on pitkän tien kulkija, ja koska toivon että Apu kulkee vielä vähintään toisen saman verran, mielelläni näkisin itseni yhtenä Apu-lehden testaajana. Apu-lehden tulee uudistua, seurata aikaa mutta ei ampua yli eikä ali. Kova haaste tänä päivänä, kun markkinoilla on tusinoittain viikkolehtiä, mutta eipä ole näin pitkän tien kulkijaa, ja kulku jatkuu ja jatkuu...

Tellervo

Olen vuosien varrella tilannut rahavarojen sallimissa puitteissa Apu-lehteä lyhyempiä tai pitempiä jaksoja. Lehti sisältää artikkeleita ajankohtaisista asioista ja henkilöistä, eikä mistään turhista julkkiksista. Ristikot ja kryptot ovat sopivan helppoja ja Jalluja on mukava etsiä. Muistan kuinka 60-luvulla isöisänikin aina etsi ne ja lähetti kilpailukupongin. Koskaan ei häntä valitettavasti lykästänyt, kuten ei minuakaan vielä. Hyvääkin lehteä voi aina kehittää ja keksiä jotain uutta.

x

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja