Applen iPad-julkistuksessa esitelty NBA 2K Mobile -peli nyt ladattavissa iPhoneille ja iPadeille

Koripallosimulaatio NBA 2K Mobile on nyt saatavissa iPhoneille ja iPadeille. Apple käytti peliä tuoreita iPad-malleja julkistaessaan ja A12X Bionic -järjestelmäpiirin tehoja esitellessään.

NBA 2K Mobilen päivitetty julkaisu tarjoaa ”konsoliluokan grafiikat”, joita Apple lupaili jo viime kuussa. Konsoliluokan grafiikat on toki venyvä käsite, mutta Apple on kertonut uuden iPad Pron kykenevän jopa Xbox One S -kotikonsolin grafiikoihin uuden Apple A12X Bionic -järjestelmäpiirin ansiosta.

NBA 2K Mobile sisältää kaikki konsoliversioistakin tutut ominaisuudet kausi- ja uratiloineen ja viidellä viittä vastaan pelattavine nettiotteluineen. Mukana on yli 400 tarkasti mallinnettua ammattilaispalloilijaa, ja pelin pelaaminen on ilmaista, mutta toki sisäisillä ostoilla höystettyä.

2K Sportsin julkaisema NBA 2K Mobile konsolitasoisine grafiikoineen on nyt ladattavissa App Storesta. Peli pyörii kaikilla iPhoneilla iPhone 6S:stä eteenpäin, iPad Air 2:lla, iPad Mini 4:llä ja tietenkin päivitetyllä iPad Prolla. Android-julkaisun aika koittaa myöhemmin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja