Apple kantaa kortensa kekoon – yhtiö lahjoittaa 10 miljoonaa hengityssuojaa terveydenhuollon ammattilaisille

1:04
Applen toimitusjohtaja Tim Cook ilmoitti eilen yhtiön lahjoittavan 10 miljoonaa suojanaamiota terveydenhuollon työntekijöille.

Teknologiajätti Applen toimitusjohtaja ilmoitti keskiviikkona yhtiön lahjoittavan 10 miljoonaa hengityssuojainta taistelussa koronavirusta vastaan.

Applen toimitusjohtaja Tim Cook ilmoitti eilen Twitterissä yhtiön päättäneen lahjoittaa 10 miljoonaa hengityssuojainta Yhdysvaltojen terveydenhuollolle.

– Olemme kiitollisuudenvelassa kaikille terveydenhuollon ammattilaisille, jotka tekevät eturintamassa tärkeää työtä, sanoo Cook videolla.

Yhtiö ilmoitti aikaisemmin viime viikonloppuna lahjoittavansa kaksi miljoonaa hengityssuojainta, joten määrä on kasvanut huimasti siitä.

Monet yritykset ovat auttaneet lahjoituksilla

Moni suuri yritys on tehnyt lahjoituksia taistelussa koronavirusta vastaan, mutta Applen lahjoitus on saanut huomiota mittavuudellaan.

Hengityssuojaimista on ollut laajasti pulaa.

Vielä ei ole selvää, onko teknologiajätti Applella jo varastossa suojaimet, jotka se aikoo lahjoittaa. Facebook lahjoitti aikaisemmin omasta hätävarastaan 750 000 hengityssuojainta Yhydsvaltain terveydenhuollolle.

Ilmoituksen ohella Cook rohkaisi ihmisiä pysymään kotona aina, kun se on vain mahdollista. Hän myös kiitteli erilaisissa ammateissa työskenteleviä.

– Elämme kovia aikoja. Pysykää terveinä ihmiset, hän sanoi.

Katso Applen toimitusjohtajan videoviesti artikkelin yllä olevalta videolta.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja