Mainos

Appivanhemmat käräyttivät tupatarkastuksella: Pettäjävaimo jäi rysän päältä kiinni kiusallisella tavalla

Vaimo jäi kiusallisella tavalla kiinni pettämisestä, kun aviomiehen sukulaiset rynnistivät sisään kesken arkaluontoisen kohtaamisen.

Useat mediat, muun muassa Mirror ja Daily Mail, ovat uutisoineet pettäjävaimon erikoisesta nalkkiin jäämisestä. Mayra-niminen nainen jäi rysän päältä kiinni, kun anoppi ja muut sukulaiset rynnistivät hänen asuntoonsa. Nainen ei ollut asunnossa yksin.

Kolumbiassa kuvatussa dramaattisessa videossa nähdään, kuinka hermostunut Mayra päästää anoppinsa ja muita aviomiehensä sukulaisia sisään asuntoonsa.

– Miksette soittaneet minulle? Miksi haluatte tulla sisään nyt?

Mutta epäluuloiset sukulaiset, anoppi, appi ja käly, työntyvät Mayran ohi ja alkavat tehdä tupatarkastusta, jota anoppi kuvaa samalla, ja kyselee, missä Mayra pitää "häntä".

Päästessään makuuhuoneeseen anoppi löytää Mayran salarakkaan sängyn alta. Miehen mönkiessä esiin piilostaan alkaa anoppi mätkiä tätä raivoissaan samalla, kun Mayra kamppailee kälynsä kanssa.

Petoksen selvittyä sukulaiset häätävät Mayran ja miehen ulos asunnosta, ja anoppi ilmoittaa avioliiton hänen poikansa kanssa olevan ohi.

– Minun poikani ei ansaitse tällaista. Mene hänen kanssaan, anoppi toteaa.

Tiedossa ei ole, onko video aito vai lavastettu, mutta ainakin se leviää vauhdilla eri medioissa.

Lähteet: Mirror, Daily Mail

***

0:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.