Mainos

Appelsiinikyljykset

6 annosta 300 kcal/annos

  • 6 porsaankyljystä
  • 3 rkl ranskalaista karkeaa sinappia
  • ½ dl fariinisokeria
  • 3 appelsiinia
  • 1 dl appelsiinimehua
  • suolaa ja pippuria

Sivele kyljykset sinapilla. Ripottele kyljysten toiselle puolelle fariinisokeria. Laita kyljykset sokeripuoli alaspäin uunivuokaan. Leikkaa appelsiinista kuoret ja kalvot pois. Viipaloi hedelmät.

Levitä appelsiiniviipaleet kyljyksille. Kaada mehu päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle loput fariinisokerista. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Valele kyljyksiä liemellä kypsennyksen aikana.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.