Appelsiinikyljykset

Julkaistu 05.04.2001 12:31(Päivitetty 01.03.2005 15:06)

6 annosta 300 kcal/annos

kuva: futureimagebank.comkuva: futureimagebank.comfutureimagebank.com

  • 6 porsaankyljystä
  • 3 rkl ranskalaista karkeaa sinappia
  • ½ dl fariinisokeria
  • 3 appelsiinia
  • 1 dl appelsiinimehua
  • suolaa ja pippuria

Sivele kyljykset sinapilla. Ripottele kyljysten toiselle puolelle fariinisokeria. Laita kyljykset sokeripuoli alaspäin uunivuokaan. Leikkaa appelsiinista kuoret ja kalvot pois. Viipaloi hedelmät.

Levitä appelsiiniviipaleet kyljyksille. Kaada mehu päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle loput fariinisokerista. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Valele kyljyksiä liemellä kypsennyksen aikana.

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle