Appelsiinikyljykset

6 annosta 300 kcal/annos

  • 6 porsaankyljystä
  • 3 rkl ranskalaista karkeaa sinappia
  • ½ dl fariinisokeria
  • 3 appelsiinia
  • 1 dl appelsiinimehua
  • suolaa ja pippuria

Sivele kyljykset sinapilla. Ripottele kyljysten toiselle puolelle fariinisokeria. Laita kyljykset sokeripuoli alaspäin uunivuokaan. Leikkaa appelsiinista kuoret ja kalvot pois. Viipaloi hedelmät.

Levitä appelsiiniviipaleet kyljyksille. Kaada mehu päälle. Mausta suolalla ja pippurilla. Ripottele päälle loput fariinisokerista. Kypsennä 200 asteessa n. 40 minuuttia, kunnes liha on mureaa. Valele kyljyksiä liemellä kypsennyksen aikana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja