Antti Tuomas Heikkinen kertoo inspiraatiostaan sketsihahmonsa Latu-Raimon takaa: "Se on musta vähän järjetöntä puuhaa"

Antti Tuomas Heikkinen haki Latu-Raimoon inspiraatiota hiihtoladuilta.

Putouksen seitsemännessä suorassa lähetyksessä tehtiin lauantaina 27. helmikuuta historiaa, kun sketsihahmokilpailusta pudonneet näyttelijät saivat uuden mahdollisuuden päästä takaisin sketsihahmokilpailuun uusien sketsihahmojensa avulla. Näin ollen näyttelijät Antti Tuomas HeikkinenMikko Töyssy, Maaria Nuoranne sekä Aija Pahkala esittelivät jaksossa omat uudet sketsihahmonsa. Lopulta sketsihahmokilpailuun äänestettiin katsojien toimesta Mikko Töyssyn sketsihahmo Tonttu. 

Antti Tuomas Heikkisen sketsihahmo Latu-Raimo ei päässyt jatkoon ja näyttelijä kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen olevansa kaksijakoisissa tunnelmissa. Toisaalta Latu-Raimon tarinaa olisi ollut hauskaa vielä jatkaa, mutta toisaalta Heikkinen on tyytyväinen lopputulokseen. 

– Tosiaan tämä hahmo syntyi tässä kahdessa päivässä, niin tässä olisi kyllä rehellisesti ollut vähän suu auki, että mitä tässä olisi sitten keksinyt seuraavassa jaksossa, että semmoinen pidempi kaari tälle hahmolle jäi kyllä miettimättä, Heikkinen naureskeli. 

– Oli kiva päästä näyttämään tämä nyt yhden kerran ja tehdä tämmöinen erittäin ajankohtainen hahmo. Olen ihan tyytyväinen tähän loppuratkaisuun. 

Inspiraatio Heikkinen kertoo hakeneensa ihan pääkallopaikalta itseltään: hiihtoladuilta. Näyttelijä on hiihtänyt itsekin tänä talvena paljon ja kuullut tarinoita laturaivon valtaan joutuneista ihmisistä. 

– En ole itse kohdannut tällaista laturaivoa, kuin mitä tämä Raimo edustaa, mutta olen lukenut siitä paljon ja se on musta vähän järjetöntä puuhaa. Olen itse sitä mieltä, että eiköhän me se muutaman kuukauden ajan sinne laduille kaikki mahduta, kun sitä lunta riittää. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja