Antti Tuisku peruu keikkojaan kuumeen kourissa: "Täällä on erittäin paha mieli"

Festariyleisöjä kesällä villinnyt Antti Tuisku joutuu perumaan keikkoja vaikean taudin vuoksi.

Ankaraan flunssaan sairastunut Antti Tuisku peruu viikonlopun keikkansa. Tähden oli määrä nousta lavalle tänään lauantaina Kotkan meripäivillä sekä Valkeakoskella.

Tuisku kirjoittaa aiheesta Instagramissa.

– Valitettavasti joudun aloittamaan tämän päivän ikävillä uutisilla: En ole siinä kunnossa, että kykenisin nousemaan tänään lavalle Valkeakoskella ja Kotkassa, Tuisku aloittaa.

– Oloni on ottanut yön aikana niin paljon takapakkia, että kuume on noussut tosi korkeaksi lääkkeistä huolimatta. Myös kurkussa orastanut infektio on pahentunut niin, että en pysty kunnolla puhumaan, saatika laulamaan. Kuten varmasti ymmärrätte, täällä on erittäin paha mieli, enkä olisi koskaan halunnut, että tässä käy näin.

Tuisku esiintyi eilen perjantaina kovassa kuumeessa ja moni fani on ilmaissut huolensa tähden kunnosta. Tuisku kiittelee kaikkia huolenpidosta ja vakuuttaa konsultoineensa lääkäreitä jatkuvasti oireiden edetessä.

– On totta, että laitan välillä itseni turhankin koville; oon ollut sellainen pienestä asti. Kaikessa kuitenkin päälimmäisenä säilyy rehellisyys teitä faneja ja itseäni kohtaan. En nouse lavalle, mikäli tilanne on se, että olen liian huonossa kunnossa.

– Nyt tämä peto lepää. Kiitos ymmärryksestä ja myötäelämisestä. Se merkkaa mulle maailman eniten. 

Lue myös:

    Uusimmat