Antti Tuisku nähtiin Putouksessa näyttelijän roolissa – näin Heikki Ranta arvioi poptähden suorituksen

5:11
Katso Heikki Rannan arvio Tuiskun suorituksesta videolta. Näyttelijät kertovat haastattelussa myös tulevaisuuden suunnitelmista sekä perheidensä tuesta.

Antti Tuisku heittäytyi lauantaina Putouksessa Heikki Rannan sketsihahmo Lapin Patjan rooliin. 

Putouksen 13. kausi tuli lauantaina (20.3.) päätökseen. Näyttelijät Aija Pahkala ja Heikki Ranta jättävät kuluneen kauden taakseen haikein mutta samalla väsynein mielin. 

– Kyllähän tämä on ollut oma rutistuksensa. Minulla iski todella haikea fiilis, kun tajusin, että tämä loppuu, mutta tätä tämä on: luopumista, Heikki Ranta toteaa haikeana mutta onnellisena. 

Kauden viimeisessä lähetyksessä oli ilmoilla aivan oma energiansa, joka varmasti välittyi myös kotikatsomoille. Pahkala ja Ranta uskovat, kuka se takana oikein oli. 

Antti Tuisku, Pahkala vastaa kuin apteekin hyllyltä. 

– Ennen lähetystä kulisseissa Antilla oli suorastaan lapsenomainen into, kun hän puki ensimmäisen kerran sinisen paidan päälle, Ranta jatkaa. 

Popartisti Antti Tuisku esitti kauden viimeisessä jaksossa räjäyttävän alkushow'n, jossa mukana oli myös Putous-tähdet. Voit katsoa sen täältä.

Tuisku pääsi osallistumaan myös pikahahmotehtävään. Hän imitoi Heikki Rannan luomaa Lapin Patjaa, joka tuli sketsihahmokisassa kolmanneksi. 

Mitä mieltä itse hahmon luoja ja näyttelijä oli popartistin suorituksesta? 

– Olihan se koskettavaa.

Katso Heikki Rannan arvio Tuiskun suorituksesta videolta. Näyttelijät kertovat haastattelussa myös tulevaisuuden suunnitelmista sekä perheidensä tuesta, katso video ylhäältä!

Näin Antti Tuisku suoriutui pikahahmokisassa. 

Putous katsottavissa mtv-palvelusta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja