Antti Tuisku nähdään Putouksen finaalilähetyksessä – julkaisi vauhdikkaan ryhmäkuvan kulisseista

10:09
Antti Tuisku kertoi kesällä MTV Uutiset Livessä paluustaan.

Antti Tuisku tähdittää Putouksen finaalia tulevana lauantaina. 

Antti Tuisku nähdään Putouksen lavalla tulevana lauantaina. Putouksesta nähdään lauantaina 20.3. jännittävä finaalijakso, jonka päätteeksi selviää sketsihahmokisan voittaja vuosimallia 2021.

Tuisku julkaisi Instagramissa vauhdikkaan ryhmäkuvan Putouksen harjoituksista. 

– Mahtavaa keskiviikkoa jengi! Toteampa vain, että tulevana lauantaina kannattaa toden totta katsoa suora Putous Maikkarilla klo 19:30! Tuisku kirjoittaa. 

Missä roolissa Antti Tuisku nähdään Putouksessa? Se selviää lauantaina!

Tuisku paljasti joulukuussa sosiaalisessa mediassa muuttaneensa hiljattain takaisin kotikulmilleen Rovaniemelle. Hän julkaisi tuolloin Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen, jossa kertoi kaivanneensa pohjoiseen. Lisäksi kovana hiihtomiehenä tunnettu artisti tunnusti kyllästyneensä jännittämään, saadaanko etelään lunta.

– No, tästä ajatuksesta ja elämän antamista mahdollisuuksista käsin päätin jo viime talvena, että palaisin takaisin pohjoiseen, muuttaisin ainakin hetkeksi takaisin Rovaniemelle ja katsoisin miltä se elämä sieltä käsin tuntuu, hän kirjoitti.

– Ei nyt ihan pysyvästi, mutta pitkälle kevääseen kuitenkin. Just nyt olen äärimmäisen onnellinen. Nuo hiihtoladut ja luontopolut tuntuu siis kuiskivan mulle.

Lauantaina Putouksen sketsihahmokisan voitosta finaalissa kamppailevat Pilvi Hämäläisen sketsihahmo Pönttö ja Dennis Nylundin hahmo Folke Rundqvist. 

Putous mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla lauantaisin kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja