Antti Pennanen jyrähti koko filmauskeskustelun aloittaneista kommenteista – "En ole puhunut siitä"

Mikä Ilveksen pelissä mättää? Asiantuntijoilta suora analyysi – "Siihen pitäisi löytää ratkaisu" 6:00
Video: Mikä Ilveksen pelissä mättää? Asiantuntijoilta suora analyysi – "Siihen pitäisi löytää ratkaisu"

Ilves on nyt kovassa paikassa, sillä se hävisi viidennen välieräottelun Pelicansille 0–2. Sarja on katkolla torstaina Lahdessa, missä Pelicans voi varmistaa finaalipaikkansa. Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen oikoi viidennen taiston jälkeen kohuaihetta, mikä on pyörinyt Ilveksen ja Pelicansin sarjan yllä.

Ilves haki kiivaasti osumia tiistain ottelussa, mutta se ei saanut millään Pelicansin Patrik Bartosakin muuria murretuksi. Pelicans sen sijaan rankaisi kovalla kädellä omista paikoistaan.

– Tuo on ollut vähän koko sarjan kuva. He ovat tehokkaita omissa paikoissaan ja me emme. Siihen pitää löytää keinoja, Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen sanoi tiistain 0–2-tappion jälkeen.

Ilveksen tekemisestä saattoi aistia henkistä turhautumista ja puristamista.

– Pelaajat ovat kunnianhimoisia ja he ovat pettyneitä siihen, etteivät he saaneet esimerkiksi loppuhetkillä enää maalia. En tiedä onko se puristamista vai mitä. Sitä pitää kysyä pelaajilta, Pennanen pyöritteli.

Pelicansin ja Ilveksen sarjassa yhdeksi isoksi puheenaiheeksi on noussut filmaaminen – varsinkin sen jälkeen, kun Pennanen piti vihjailevan puheenvuoron Lahdessa pelatun kamppailun jälkeen.

Pennanen puhui joukkueensa arvoista. Kommentit tulkittiin niin, että Pennanen osaltaan syytti Pelicansia jäähyjen kalastelusta.

Nyt Ilves-luotsi oikoi koko aihetta.

– Näittekö tänään filmauksia? Näittekö edellisessä ottelussa? Se mun kommentti, minkä sanoin edellisessä Lahden pelissä, viittasi meidän joukkueemme arvoihin. En ole puhunut missään vaiheessa filmaamisesta. Olen puhunut siitä, että haluamme pelata tietynlaista jääkiekkoa. En ole puhunut vastustajajoukkueen tekemisistä. Viittasin meidän joukkueemme arvomaailmaan, en mihinkään muuhun, Pennanen jyrähti.

Lue myös:

    Uusimmat