Antti Holma luopuu Putous-pestistä: Iso ja raskas päätös

Antti Holma saa oman show’n MTV3-kanavan syksyn 2015 ohjelmistoon. Näin ollen mies luopuu pestistään Putouksessa.

Antti Holma tähdittää omaa nimeään kantavaa Antti Holma Show’ta syysilloissa MTV3-kanavalla. Holman omien sanojen mukaan uutuusshow on ohjelma, jossa kaikenlainen läppä saa lentää vapaasti.

Näyttelijän keskittyessä oman talkshow’n luotsaamiseen, luopuu mies Putous-pestistään. Putous nähdään niin ikään MTV3-kanavalla syksyllä 2015.

– Putous jää nyt taakse. Haluan tehdä uusia juttuja ja kun siihen on nyt tarjottu mahdollisuus, teen niin.

– Tulen silti seuraamaan Putousta tiiviisti. Poisjäänti oli aika iso ja raskas päätös. Tykkään siitä porukasta aivan hirveästi, Holma toteaa. 

Miehen mukaan Putous oli mielettömän hieno kokemus.

– Kyse ei todellakaan ole siitä, että se olisi ollut inhottavaa. Ehkä se oli jopa niin kivaa, että tajusin, jos mietin mitä juttuja haluaisin tehdä ja lähtisin Putoukseen uusimaan sitä kivaa, niin luultavasti pettyisin.

Holma oli ensimmäistä kertaa mukana Putouksessa syksyllä 2014. Miehen sketsihahmo Kissi Vähä-Hiilari ylsi suositussa sketsihahmokilpailussa hopealle.

Katsojat pääsevät kuitenkin seuraamaan Kissin käänteitä vielä tulevana syksynä Antti Holma Show’ssa.

– Kissi Vähä-Hiilarikin nähdään piipahtamassa ohjelmassa. Samoin ehkä myös luomani sketsiserkukset Sande ja Suvi-Tuuli. Tahdon tuoda ohjelmaan muitakin hahmojani, mies lupaa.

Runokirjaa valmisteleva Holma suunnittelee parhaillaan myös Antti Holma Show’n sisältöä. Kiireet eivät miestä kuitenkaan ahdista.

– Mitä enemmän saan päättää omista hommista, sitä enemmän on myös vastuuta, mutta ei silti ahdista. Välillä väsyttää ja jännittää, mutta ei ahdista. Tämä on mun unelmatilanne. Olen siitä kiitollinen. Ei voisi paremmin mennä, Holma hymyilee.

Putouksen näyttelijäkaarti julkistetaan myöhemmin syksyllä.

Antti Holma Show MTV3-kanavalla syksyllä 2015 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja