Antti Heikkilä: Kevyttuotteita ei kannata käyttää

Päivän ohjelman asiantuntijavieras, lääkäri Antti Heikkilä totesi, että suomalaiset syövät liikaa valmisruokaa. Hän on todennut myös aiemmin, että ruoan laitto on tärkeintä, mitä ihminen voi oman terveytensä eteen tehdä.

− Teollinen prosessointi vie ruoasta aina jotain pois, Antti Heikkilä totesi.

Paitsi valmisruoat, myös kevyttuotteet ovat Heikkilän mukaan pahasta.

− Esimerkiksi Sveitsissä käytetään paljon rasvoja, mutta siellä on neljä kertaa vähemmän sydänkohtauksia kuin Suomessa. Tutkimustulokset kertovat, että mitä enemmän ihmiset syövät maitorasvoja, sitä vähemmän heillä esiintyy sydänkohtauksia.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelma!

Keskustelu jatkui radiossa. Päivän lähetyksen pääset kuuntelemaan tästä

Lue myös:

    Uusimmat