Antti Aallon mäkiviikolle kelpo avaus – Japanin hyppääjätähti vei tiukan kärkitaiston nimiinsä

Antti Aalto hyppäsi Saksan Oberstdorfissa kisatussa mäkiviikon avauskilpailussa sijalle 22. Kilpailun voitto ratkesi kymmenysten erolla japanilaisen Ryoyu Kobayashin hyväksi.

Täpärästi toiselle kierrokselle tiensä selvittänyt Antti Aalto oli avauskierroksen jälkeen 24:s. Toisella kierroksella Aalto venytti hyppynsä 118 metriin, mikä siivitti suomalaishyppääjän lopputuloksissa sijalle 22.

Kilpailun voittoon hyppäsi Japanin Ryoyu Kobayashi. Eroa toiseksi sijoittuneeseen Saksan Markus Eisenbichleriin jäi vain 0,4 pistettä. Kolmanneksi hypännyt Itävallan Stefan Kraft jäi voittajasta 1,8 pistettä.

Mäkiviikko jatkuu jo maanantaina, kun vuorossa on Garmisch-Partenkirchenin kilpailun karsinta.