Antonio Flores kesälomastaan: Yllätyskohtaaminen Venetsiassa

Antonio Flores ja Pekka Haavisto törmäsivät tuttuihin kesälomamatkallaan.

Ravintola Belgen syntymäpäiville torstaina saapunut parturi-kampaaja Antonio Flores kertoi kesän sujuneen pitkälti matkustelun merkeissä puolisonsa, kansanedustaja Pekka Haaviston (vihr) kanssa.

– Olemme Pekan kanssa matkustelleet tänä kesänä paljon ympäri Suomea, sillä hänellä on ollut tilaisuuksia mentävänä. Hän matkustaa myös itsekseen paljon, mutta kun hän on kotona, yritämme olla mahdollisimman paljon yhdessä, Flores selitti.

Pariskunta ehti lomailla yhdessä myös ulkomailla.

– Olimme heinäkuussa Venetsiassa. Se oli mahtava paikka, en ole aiemmin ollut siellä. Lähdimme sinne yhtäkkiä ihan viime hetkellä. Söimme paljon ja kävelimme ympäriinsä, Flores kuvaili.

Yllättäen he törmäsivät myös tuttuihin.

– Olin laittanut Facebookiin kuvan, että olemme Venetsiassa. Yhtäkkiä Pekka Sauri laittoi viestiä, että hänkin on samassa paikassa. Maailma on pieni. Menimme Saurin, hänen vaimonsa ja tyttärensä kanssa gondoliajelulle yhdessä.

– Gondolin kyyti oli aika kallista, puoli tuntia maksoi sata euroa. Jos kuljettaja olisi laulanut, niin se olisi maksanut 130 euroa. Sanoinkin hänelle, että älä laula, aja vaan, Flores nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat