Anteeksipyyntökierteeseen ajautunut podcast-juontaja Joe Rogan on saanut 100 miljoonan tarjouksen Trumpin yhteistyökumppanilta

Näin Joe Rogan kommentoi Spotify-kohua:"Haluan esitellä kaikenlaisia mielipiteitä" 0:34
Näin Joe Rogan kommentoi Spotify-kohua: "Haluan esitellä kaikenlaisia mielipiteitä"

Podcast-juontaja Joe Rogan on pyytänyt anteeksi käyttämiään rasistisia ilmaisuja. Lisäksi Rogan äskettäin pahoitteli sitä tapaa, jolla hänen podcastissaan on käsitelty koronavirukseen liittyviä valheellisia väitteitä. Valheellisten koronaväitteiden vuoksi Neil Young ja Joni Mitchell ovat vetäneet musiikkinsa pois Spotifysta.

Tukijoitakin Roganille on kuitenkin löytynyt, ja ainakin yksi heistä on valmis merkittävään rahalliseen yhteistyöhön. YouTuben kaltainen Rumble on nimittäin tarjonnut Roganille 100 miljoonaa dollaria, jos tämä tuottaa seuraavan neljän vuoden ajan kaiken sisältönsä heille.

Tarjous on julkinen ja se on nähtävillä ainakin Twitterissä.

– Olemme sinun, vieraidesi ja faniesi puolella. Te kaikki haluatte oikeaa keskustelua. Täten haluaisimme tarjota sinulle 100 miljoonaa syytä tehdä maailmasta parempi paikka, Rumble kirjoittaa Twitterissä.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällä hetkellä Spotify maksaa arviolta 100 miljoonaa dollaria Joe Roganille yksinoikeudesta hänen podcastiinsa.

Rogan ei ole ainakaan vielä ottanut kantaa tarjoukseen.

Vuonna 2013 perustettu Rumble on ollut suosittu eritoten konservatiivisten yhdysvaltalaispoliitikkojen keskuudessa, joiden mukaan esimerkiksi YouTubella on taipumusta sensuroida heidän sisältöään.

Ex-presidentti Donald Trump liittyi Rumbleen viime kesänä. Joulukuussa Trump Media & Technology Group kertoi tehneensä laajamittaisen teknologia- ja pilvipalvelusopimuksen Rumblen kanssa. Rumblen on tarkoitus pyörittää osaa Truth Socialista, joka on Trumpin kaavailema sosiaalinen media.

Lue myös:

    Uusimmat