Anssi Kela jakoi viimeisen viestinsä Pave Maijaselle: "Oli ikävää lukea, että kuntosi on jo mennyt niin huonoksi"

Muusikko Pave Maijanen on kuollut 70-vuotiaana 2:05
Muusikko Pave Maijanen kuoli 70-vuotiaana

Anssi Kela jakoi sosiaalisessa mediassa koskettavan muistonsa Pave Maijasesta.

Muusikko Pave Maijasen poismeno aiheutti kollektiivisen suruaallon suomalaisten muusikkojen keskuudessa. Yksi Maijasta muistelleista oli laulaja Anssi Kela, joka jakoi omalla Instagram-tilillään oman tribuuttinsa edesmenneelle muusikko-lauluntekijälle. 

Kela jakoi päivityksessään viestin, jonka lähetti Maijaselle tämän syntymäpäivänä syksyllä 2020. Maijanen täytti tuolloin 70 vuotta. Kirjoituksen yhteydessä Kela on julkaissut mustavalkoisen yhteiskuvan kaksikosta. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

"Kiitokset HS:n jutusta. Se oli erityisen hieno lause, ettei tekijä tee hittejä, vaan yleisö. Oli ikävää lukea, että kuntosi on jo mennyt niin huonoksi. Olet kesän mittaan ollut usein ajatuksissani. On ollut merkittävää saada tutustua sinuun ja jakaa kokemuksia, jotka eivät unohdu. Olet aina ollut minulle muusikkouden, tekijyyden ja laaja-alaisuuden esikuva. Aika harva pystyy maalaamaan yhtä leveällä pensselillä. Joten hyvää syntymäpäivää suurmestarille!" Kelan viesti Maijaselle kuului. 

–Tavatessamme Pavella oli tapana levittää kätensä, ja sanoa: "No, ehkä pieni kontakti." Sen perään halaus. Pave, kyllä se kontakti oli joka kerran iso, Kela päättää päivityksensä. 

Pave Maijanen sai vuonna 2018 ALS-motoneuroosisairaudesta. Hänet tunnettiin useiden suomalaisten ikivihreiden kappaleiden tekijänä. Tunnetuimpia Maijasen kappaleita olivat muun muassa IkäväElämän nälkä sekä Pidä huolta.

Lue myös:

    Uusimmat