Mainos

Anonyymi kommentoija haukkui pullukoiksi – suomalaisbloggaaja puolustaa lapsiaan: "Terveitä ja normaalipainoisia"

Kahden tytön äiti on sitä mieltä, että yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua miettimään linjojaan. 

Kädenjälkiä sydämessä -blogia pitävän Nea Mäen sydän jätti muutaman lyönnin väliin hänen luettuaan kommentin, joka oli tullut hänen edelliseen, lastensa juhlavaatteita käsittelevään postaukseen. 

Anonyyminä pysyttelevä kommentoija nimitti naisen normaalipainoisia lapsia pullukoiksi ja antoi omat vinkkinsä heidän pukeutumiseensa.

– Älä ainakaan leveämpiä tyllihameita laita kun tyttösesi ovat – ei nyt lihavia, mutta vähän pullukoita. Silloin ei kannata ainakaan masua ja vyötärölinjaansa korostaa. Ehkä myös laittaisin hiuksiin jonkun kapeamman ja kevyemmän pannan, enkä noin massiivisia rusetteja jotka vaan korostavat pyöreyttä, kommentissa kerrottiin.

Lapsetkin suurennuslasin alla

Kommentin luettuaan ja asiaa hetken sulateltuaan Mäki kirjoitti uuden postauksen, jossa hän ottaa kantaa nykymaailman kauneusihanteisiin ja siihen, millaisia vaikutuksia niillä voi olla kasvavan lapsen kehitykselle. Näinkö kasvatetaan terveitä ja hyvinvoivia nuoria, Mäki kysyy.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Milloin maailmasta tuli niin anorektinen, että pienen lapsen kokoa kommentoidaan ikävään sävyyn lapsipyöreyden takia? Mäki kirjoittaa.

Hänen mukaansa noin pienen lapsen ei tulisi ajatella linjojaan tai sitä, mitä he päällensä pukevat. Naisen mukaan mielipiteitä saa olla, mutta niitä ei aina tarvitse sanoa ääneen.

– Lapseni ovat terveitä, normaalipainoisia ja pukevat päällensä, mitä haluavat. Näin se tulee olemaankin.

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.