Annimari Korte päätti yhteistyön valmentajansa kanssa – "Kaikelle on aikansa"

Suomen pika-aituritähti Annimari Korte ilmoitti Instagramissa, että yhteistyö hänen ja valmentaja Rafael Blanquerin kanssa päättyy.

33-vuotias Korte on ollut Blanquerin alaisuudessa vuoden 2018 keväästä lähtien. Korte juoksi vuonna 2017 100 metrin pika-aidat aikaan 13,48. Seuraavana vuonna matka kulki jo aikaan 13,14. Suomen ennätysaika syntyi seuraavana vuonna, kun Korte juoksi aikaan 12,72. 

– Rafa muutti mun elämän täysin! Viiden vuoden tauon jälkeen aloin treenaamaan töiden ohella Barcelonassa 2017, sitten muutin Valenciaan 2018 ja reilussa vuodessa Rafa teki kuntoilevasta toimittajasta Suomen ennätyksen haltijan, Korte kirjoitti päivityksessään.

– Kaikelle on aikansa ja Rafan kanssa yhteistyö päättyy, mutta tulen ikuisesti olemaan kiitollinen Rafalle kaikesta, Korte jatkoi.

Kortteen molemmat takareidet leikattiin Tokion olympialaisten jälkeen ja hän toteaa päivityksessään, että on innoissaan uusista haasteista uuden valmentajan kanssa. Uuden valmentajan nimeä Korte ei kuitenkaan paljasta.

Alla Annimari Kortteen julkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja