Annika Metsäketo joutuu yllättäen leikkaukseen Turkissa: "Olin niin kipeä, ettei mitään rajaa"

Suosittu juontaja Annika Metsäketo odottaa parhaillaan selkäleikkaukseen pääsyä aviomiehensä Barisin kotimaassa Turkissa.

Juontaja Annika Metsäkedon pitäisi olla parhaillaan matkalla lentokoneella Suomeen, mutta toisin kävi. 

Hän odottaa parhaillaan pääsyä selkäleikkaukseen turkkilaisessa sairaalassa.

– Selkä poksahti, ja magneettikuvissa näkyi iso välilevynpullistuma. Leikkaus on edessä huomenna, Annika kertoo MTV:lle.

Annika ei tiedä, mistä välilevynpullistuma on aiheutunut. Hän hakeutui lääkäriin maanantaina, kun kivut iskivät aamulla herätessä.

– Olin niin kipeä, ettei mitään rajaa. Baris joutui kantamaan minua, sillä en pystynyt kävelemään, vaan ulvoin tuskasta. On ihan mysteeri, mistä tämä on tullut. 


– Nyt olen aika kovissa lääkkeissä, Annika kertoo.

Annika odottelee tähystystyyppistä leikkausta yksityissairaalassa, jossa ollaan perehtyneitä neurologisiin vaivoihin. Annika kiitteleekin kattavaa matkavakuutustaan, jonka ansiosta hän pääsi nopeasti hyvään hoitoon.

– Onneksi täällä omaiset saavat olla sairaalassa läheistensä tukena vaikka vuorokauden ympäri. Mieheni tulee tänne tuekseni, Annika sanoo.

Suosikkijuontaja myöntää leikkauksen jännittävän, vaikka tietääkin olevansa hyvissä käsissä.

– Ainahan leikkaukset pelottavat. Nyt varsinkin jännittää, kun en ole turvallisesti kotimaassani. 

Radio Novalla pitkään juontanut Metsäketo kertoo, että leikkauksen jälkeen hänellä on edessään noin viikon toipuminen, jonka jälkeen hän on valmis matkustamaan takaisin Suomeen.

– Työrintamalla olen valmistellut muutamia juttuja, joten toivotaan, että ne toteutuvat. Äitini jäi talvella bussin ovien väliin ja on siitä lähtien kulkenut rollaattorilla. Olen ollut äitini tukena henkisesti ja fyysisesti, mutta nyt olen jo valmis palaamaan takaisin töihin, Annika sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat