Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

Annika Metsäkedon kassi:

Julkaistu 06.02.2003 12:56

- katkarapuja - aurajuustoa - 6 tuoretta herkkusientä - naudan sisäfilettä - 2 tomaattia - halvaa - raparperi -ja mansikkasosetta

Hans Välimäen ja Annika Metsäkedon menu:

Pizzetta

pohja:

50 g voita 1tl suolaa 1 keltuainen 100 g vehnäjauhoja

Sekoita taikina hyvin, muotoile ja pistele. paista uunissa 200 c:ssa noin 5 min.

täyte:

2 rkl tomaattiketchuppia 1 tomaatti, viipaleina katkarapuja homejuustoa yrttejä

Asettele ketchupilla voidellun pohjan päälle ja paista 200 c:ssa n. 7 min. Tarjoile balsamico-siirapin ja salaatin kera.

balsamicosiirappi:

1 dl balsamicoa 1 keltasipuli, hienonnettuna 1 valkosipulin kynsi 50 g sokeria 1 kanelitanko

Keitä siirappi ja tarjoile homejuuston ja pizzan kera.

Pihvi

200 g sisäfilettä suolaa pippuria voita paistamiseen

Paista 3-4 min. per puoli.

Pyttipannu "allt möjligt"

1 kuutioitu peruna 1/2 keltasipuli 1 murskattu valkosipulin kynsi suolaa pippuria loput katkaravut loput homejuustot yrttejä 2 dl kermaa

Ruskista perunat, sipuli sekä valkosipulin kynsi. Kypsennä ja lisää kerma, mausteet sekä muut ainekset. Lisää aivan lopuksi katkaravut ja tarjoa pihvin kera.

Soufflé

3 valkuaista 100 g sokeria 1 dl raparperi-mansikkapyrettä

Vaahdota valkuaiset ja sokeri. Lisää pyre varovasti nostellen ja annostele massa sokeroituihin uuninkestäviin annosvuokiin ja paista kohokkaita uunissa 200 c:ssa n. 10min.

Halvakastike

50 g halvaa 1/2 dl kermaa

Kiehauta kerma ja lisää halva. Tarjoile.

Smoothie a´la Annika

2 dl ruoanvalmistusjugurttia 1 dl sokeroitua marja-/hedelmäpyrettä

Sekoita ja kaada lasiin. Nauti.

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksestaMiten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussaJessen nerokas joulupuuro: Näin teet vispipuuroa glögistäHarri Syrjäsen "huikean tuotekehittelyn tulos" – onko tässä maailman paras graavilohi? Musta maa ja lämpöasteita – kannattaako lintuja nyt ruokkia? Asiantuntija vastasi Lohjan pimeydestä

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 14:45
    Lifestyle

    Kaamos koettelee jaksamista: Näin erotat väsymyksen masennuksesta

  • 11:58
    Liikenneturvallisuus

    Miten kuusi kannattaa kuljettaa kotiin? "Ehdottomasti paras ja suositeltavin tapa"

  • 10:10
    Sähkö

    Mitkä ovat kodin suurimmat sähkösyöpöt jouluna? Pienellä niksillä voit säästää joulun sähkölaskussa

  • 08:46
    Jouluruoka

    Jessen nerokas joulupuuro: Näin teet vispipuuroa glögistä

  • 06:50
    Jouluruoka

    Harri Syrjäsen "huikean tuotekehittelyn tulos" – onko tässä maailman paras graavilohi?