- katkarapuja - aurajuustoa - 6 tuoretta herkkusientä - naudan sisäfilettä - 2 tomaattia - halvaa - raparperi -ja mansikkasosetta
Hans Välimäen ja Annika Metsäkedon menu:
Pizzetta
pohja:
50 g voita 1tl suolaa 1 keltuainen 100 g vehnäjauhoja
Sekoita taikina hyvin, muotoile ja pistele. paista uunissa 200 c:ssa noin 5 min.
täyte:
2 rkl tomaattiketchuppia 1 tomaatti, viipaleina katkarapuja homejuustoa yrttejä
Asettele ketchupilla voidellun pohjan päälle ja paista 200 c:ssa n. 7 min. Tarjoile balsamico-siirapin ja salaatin kera.
balsamicosiirappi:
1 dl balsamicoa 1 keltasipuli, hienonnettuna 1 valkosipulin kynsi 50 g sokeria 1 kanelitanko
Keitä siirappi ja tarjoile homejuuston ja pizzan kera.
Pihvi
200 g sisäfilettä suolaa pippuria voita paistamiseen