Anni Hautala paljasti somessa intohimoisen harrastuksensa – julkaisi kuvan vaikuttavasta kokoelmastaan

2:10
Big Brother -juontaja Anni Hautala paljastaa, kuinka kova naapurikyylä hän itse on. Katso video!

Juontaja Anni Hautalalla on mittava kokoelma Arabian vitange-kuppeja. 

Radiojuontaja Anni Hautala paljastaa Instagram-tilillään hurahtaneensa keräilyharrastukseen. Suomipopin Aamulypsystä parhaillaan äitiyslomalla oleva Hautala tunnustautuu "hulluksi kahvikuppinaiseksi" ja julkaisi kuvan vaikuttavasta kuppikokoelmastaan. Kupit ovat Arabian vintage-kuppeja ja niitä on kertynyt juontajan hyllyyn jo mittava kokoelma.

– Rakastan näitä mun kahvikuppeja. Jos niistä juo kahvia, pitää tollainen pieni kuppi täyttää abaut kuus kertaa, mut mitäpä se haittaa!

Hautala sai toisen lapsensa marraskuussa. Hänellä on aiemmasta suhteestaan vuonna 2009 syntynyt poika.

Kun Hautala julkisti toisen raskautensa suorassa lähetyksessä, se löi monet Aamulypsyn fanit ällikällä. Seurustelusuhde juontajakollega Ilkka "Hovimuusikko" Ihamäen kanssa oli pystynyt vauvauutisiin asti visusti salassa, vvaikka kaksikko juonsikin usein yhdessä samaa aamuohjelmaa.

Hautala palasi keväällä juontamaan Big Brother -ohjelman julkkiskautta.

– Tämä on mahdollista, koska on niin lyhyt kausi. Ei sellaista kolmea kuukautta nyt pystyisi tähän väliin vetäisemään. Tämä oli niin houkutteleva, että tähän tarjoukseen oli pakko tarttua, Hautala kertoi MTV Uutisten haastattelussa ennen 19 päivää kestäneen kauden alkua.

Big Brotherin jälkeen Hautala sanoi keskittyvänsä jälleen kokonaisvaltaisesti vauva-arkeen.

– Ajattelin vetäytyä todelliseen superkesälomaan. Jatkan äitiyslomaa ja olen kerrankin koko kesän lomalla, hän hehkutti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja