Anne Kukkohovi joutui rankkoihin talousvaikeuksiin yrityksensä kanssa – kertoo nyt yllätyskäänteestä: "Sitten tapahtui sellainen..."

8:37
Anne Kukkohovi juhlisi syntymäpäiviään Pariisissa.

Juontaja Anne Kukkohovi kertoo tuoreista kuulumisistaan Uutisaamussa.

Masked Singer Suomi -ohjelmasta lauantaina tippunut ex-malli ja yrittäjä Anne Kukkohovi kertoo Uutisaamun haastattelussa tuoreista kuulumisistaan.

Kukkohovi ja hänen ex-miehellään on yhteinen kansainvälinen kauneusalan yritys, joka on ollut suurissa talousvaikeuksissa koronan keskellä. Nyt Kukkohovi kertoo tilanteen saaneen uuden suunnan.

– On ollut ihan superankkaa ja ollut hetkiä, että nyt mietitään, että laitetaan pillit pussiin. Sitten tapahtui sellainen käänne, että iso venäläinen asiakas, jonka kanssa oltiin neuvoteltu jo pitkään, pelasti meidät viime hetkellä. Meillä on uusi omistajuuskanta siellä ja katsotaan miten meidän käy, Kukkohovi kertoo.

Entinen huippumalli täytti tämän vuoden puolella 50 vuotta. Keski-ikä ei ole tuonut naiselle suuria muutoksia. Kauneuden parissa elämäntyönsä tehnyt Kukkohovi ei myöskään koe ikään liittyviä ulkonäköpaineita.  

– Olen elänyt sen keskellä koko elämäni niin ei tämä nyt ole hirveästi muuksi muuttunut. Muut ihmiset koko ajan kommentoivat sitä, mutta minä siellä omassa kuplassani teen omia asioita.

Katso koko haastattelu videolta!


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja