Mainos

Anne Hathaway avautuu erittäin nolosta asumokastaan: "En ole koskaan ennen nähnyt kenenkään muuttuvan vihreäksi"

Anne Hathaway paljastaa joutuneensa erittäin kiusallisen asutapaturman kohteeksi ennen vuoden 2014 Met-gaalan punaista mattoa.

Maanantaina 6. toukokuuta juhlittiin vuosittaista Met-gaalaa New Yorkin Metropolitanin taidemuseolla. Tilaisuus on yksi vuoden suurimmista seurapiiritapahtumista, johon osallistuvat kaikista kuumimmat julkkikset. Met-gaala on myös yksi vuoden odotetuimmista muoti-illoista. 

Näyttelijä Anne Hathaway vieraili hiljattain The Late Show With Stephen Colbert -ohjelmassa, jossa hän muisteli vuoden 2014 Met-gaalan iltaa. Tuolloin näyttelijä joutui kohtaamaan todellisen vastoinkäymisten sarjan matkallaan punaiselle matolle.

– Olin korttelin päässä Met-gaalasta ja olin sanomassa, että "Vau, tämä on uskom-" ja aivastin, ja mekkoni repesi. Siis repesi aivan täysin. 

Tilanne muuttui Hathawayn mukaan entistä kiusallisemmaksi, kun hän kohtasi mekkonsa suunittelijan, Calvin Kleinin Fransisco Costan, jolle näyttelijän oli kerrottava tapaturmasta. 

– En ole itseasiassa koskaan ennen nähnyt kenenkään muuttuvan vihreäksi, Hathaway muistelee. 

Näyttelijä yritti ehdottaa muotisuunnittelijalle, että hän voisi astella punaiselle matolle kuin mitään ei olisi tapahtunut ja yrittäisi parhaansa mukaan peittää repeämän. Sisälle päästyään Hathaway olisi voinut suunnitelmansa mukaan etsiä neulan ja lankaa. 

Costalle tämä suunnitelma ei kuitenkaan käynyt, vaan hän kiikutti Hathawayn läheiseen hotelliin. 

– He löysivät ompelijattaren, joka ompeli minut kiinni siihen. 

Joukko piti kiirettä ja sai mekon korjattua. Hathaway oli kuitenkin huolissaan siitä, ettei hän ehtisi punaiselle matolle ennen sen sulkemista. 

Lopulta Hathaway pääsi kuin pääsikin punaiselle matolle mutta hämmentyi nähdessään sen olevan lähestulkoon tyhjillään. Pian näyttelijälle selvisi syy tähänkin. 

– Mietin, että olemmeko myöhässä, mutta sitten minulle huudettiin, että "olet juuri Rihannan edellä, mene!", Hathaway kertoo samalla esittäen, kuinka hänet työnnettiin eteenpäin. 

– Koska ilmeisesti ainut sääntö, jota et saa rikkoa Met-gaalassa, on ettet voi tulla Rihannan jälkeen. Se ei vaan käy. 

Haastattelun edetessä Hathaway paljasti joutuneensa myös toisen kiusallisen vaatetapaturman kohteeksi juuri ennen saapumistaan Stephen Colbertin vieraaksi. Näyttelijä kertoi, että matkalla studiolle hänen housunsa repesivät haaroista.

Studion edessä oli sopivasti paparazzi odottamassa hänen saapumistaan, joten Hathaway oli poseerannut tälle jalat ristissä, käsilaukulla onnettomuuttaan peitellen. 

Haastattelun kokonaisuudessaan näet alla olevalta videolta. 


Lähde: BuzzFeed

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja