Anna Perho tyylistään: Mieluummin överit kuin vajarit!

Anna Perhon vaatekaapista pilkottaa turkista, käärmekuosia ja mustaa nahkaa. – Tyylini on jotain naisellisen, glamourin ja rock’n’rollin välillä – näiden onnellinen liitto, hän kuvailee.

Tyylitunnustuksia AVAlla tehnyt Anna Perho ei pelkää katseita. Vaaterekille on kasattu rivi tekoturkiksia, on paljettia ja käärmeennahkakuvioitua mekkoa. Siinä hän on käynyt niin keikoilla kuin häissäkin.

– Kun lähden ulos, ei haittaa, vaikka kaikki katsoo. Saa olla näyttävää ja mieluummin överit kuin vajarit, Anna täräyttää.

Rakkautta asusteisiin

Haastattelussa Anna Perholla on yllään ruotsalaisesta nettihuutokaupasta ostettu Acnen jakku, jonka hän hankki hyvän leikkauksen vuoksi. Jakku maksoi uutena yli 300 euroa, mutta Anna onnistui löytämään sen 110 eurolla.

– Ostan vaatteet milloin mistäkin: Zarasta, verkkohuutokaupoista, myös ruotsalaisista verkkohuutokaupoista. Olen fiilisostelija, hän kertoo.

Jakku pääsee käyttöön päivinä, joina Anna haluaa vakuuttaa. Perusfarkut ja t-paita ovat hänen normaalityyliään. Annan tyyliniksi on, että perusvaatteesta saa luotua monia eri tyylejä asusteilla. Kenkiä ja koruja oikein yhdistelemällä mustasta perusmekosta voi taikoa asun niin livekonserttiin kuin töihinkin.

– Rakastan asusteita. Minulla on aina koruja ja huiveja. Myös kengät ovat tärkeät.

Tyylimokia: Neonvärit ja jakkukausi

Anna tunnustaa, että nuorena hänellä ei ollut mitään tiettyä tyyliä. Hän kävi läpi kaikki villitykset: neonvärit, kasarihirvitykset ja hippikauden.

– Lukiossa oli vahva hippikausi, ja vähän päälle parikymppisenä jakkupukukausi, joka oli aika friikkiä. Ehkä se oli aikuisuuden tavoittelua. Lisäksi ratsastin silloin aktiivisesti ja ratsastusmuoti on aika konservatiivista.

Anna vietti myös Hanoi Rocks ja Dingo -kaudet huiveineen kaikkineen. Vaikka valkoinen huulipuna nolottaakin häntä jälkikäteen, hän huomaa että samat glamrock-vetimet ovat nykyäänkin nuorten suosiossa.

– Mun vanhemmat eivät varmaan olleet innoissaan, kun oli kyynärtaipeeseen asti rannerenkaita, tukka järkyttävä pörrö ja niin paljon meikkiä, että Mike Monroe meets sirkuspelle, Anna virnuilee.

AVA

Kuvat: MTV3

Tyylitunnustuksia AVAlla joka torstai klo 18.30

Anna Perhon rokkaavan naisellinen tyyli, katso kuvat!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja