Anna joululahjaksi kello – esittelyssä syksyn kauneimmat rannekellot

Syksyn kelloissa on valinnanvaraa: naisellisia timanttikoristeita, klassisia muotoja tai retrohenkistä nahkaa.

Matkapuhelimet ovat osittain syöneet rannekellojen suosiota. Rannekellon voi kuitenkin nähdä myös kauniina rannekoruna, josta pystyy katsomaan ajan. Ja kumpi on loppujen lopuksi vaivattomampaa: kaivaa puhelin laukusta vai nostaa hihaa ja tarkastaa aika kauniista kellosta?

MTV Lifestyle keräsi yhteen syksyn näyttäviä kelloja, joita voi sujauttaa myös pukinkonttiin. Syksyn ja talven kelloissa nähdään muun muassa pelkistettyjä muotoja, maskuliinisia vivahteita ja kirkkaita värisävyjä.

Naisellisia koristeita

Selkeästi naisellisissa kelloissa nähdään timanttikoristeita ja metallin eri sävyjä. Esimerkiksi Gantin kellossa on yhdistetty sekä hopeaa että metallia. Myös kellonajat voivat olla numeroiden sijaan timantteja tai kirjaimia. Jet Set -merkin vaaleanpunainen Beverly Hills -kello yhdistää kaiken: timantit ja naiselliset sävyt.

Pelkistettyjä muotoja

Syksyn ja talven kelloissa nähdään myös pelkistettyjä sekä klassisia muotoja. Joissain tapauksissa kellon muoto on niin yksinkertainen ja pelkistetty, että se näyttää lähes kevyeltä korulta. Yksinkertainen kello sopii kaikenlaisiin pukeutumistyyleihin, eikä herätä voimakkaasti huomiota. Axcent of Scandinavia -merkin kullanvärinen Axcent Charm -kello ei ole kultaa, vaan ruostumatonta terästä. Marc Jacobsin kellossa numerot ovat vaihtuneet kirjaimiksi.

Maskuliinisia vivahteita

Naisen ranteeseen sopii myös maskuliinen unisex-kello. Maskuliinissa kelloissa on suuret näytöt, ja kellon viisarit voivat olla mahtipontiset. Myös kellon hihna on usein paksuhko. Esimerkiksi Triwa-merkin sekä Marc Jabosin kellot ovat varustettu myös usealla eri näytöllä.

Puhtaan valkoista

Täysvalkoinen on hauska ja naisellinen värivalinta kelloon, ja se erottuu ranteesta varmasti. Syksyn valkoisissa kelloissa on saatavana niin metallirannehihnaa kuin myös kevyempää, nahkaista rannehihnaa. Sekä Puman että Jacques Lemansin kellot yhdistelevät valkoista kullan kanssa.

Retroa ja kirkkaita värejä

Kelloissa nähdään myös pirteitä, tavallisesta poikkeavia värivalintoja. Värikäs kello sopii esimerkiksi boheemille naiselle, jonka tyyli ei seuraa klassisia tuulia. Värikkäässä kellossa saattaa olla myös retrohenkistä muotoilua. Leijonan kello on täyspunainen, mutta Gantin liilaan kelloon on yhdistelty myös hopean ja valkoisen sävyjä.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat