Anna Eriksson konserttikiertueella – poika jää isovanhempien hoitoon

Anna Eriksson on kiitollinen konserttikiertueensa alun saamasta hyvästä vastaanotosta.

Toukokuussa äidiksi tullut muusikko Anna Eriksson aloitti odotetun konserttikiertueensa viime viikolla Turusta ja Kuopiosta.

Tähän asti Eriksson on pitänyt äitiyslomaa – lukuun ottamatta konserttikiertuetta edeltäneen kokoelmalevyn julkaisua elokuussa. Eriksson myöntää, että paluu lavoille tauon jälkeen on tuntunut todella hyvältä.

– En ole viime vuosina hirveästi esiintynyt, Mana-levyn tiimoiltakin tein vain pari konserttia. Nyt esiintyminen tuntuu todella hyvältä ja mielestäni juuri konserttisalit sopivat äänelleni ja ohjelmistolleni parhaiten, Eriksson iloitsee.

Viiden kuukauden ikäistä esikoispoikaansa hän ei ole tähän mennessä ottanut mukaan konserttimatkoille, ja uskoo pojan jäävän isovanhempien hoivaan myös tulevien konserttien ajaksi.

– En viitsi viedä häntä hirveän pitkille matkoille. Omat vanhempani asuvat meidän lähellämme, ja he ottavat pojan mielellään hoitoon, Eriksson selittää.

Laulajatar myöntää, että tilanne olisi hankalampi, jos konserttiaikataulu olisi tiiviimpi. Nyt hän ei joudu olemaan putkeen yhtä yötä pidempään poissa kotoa.

– Tämä on lasten leikkiä, kun kyse on vain yhdestä yöstä kerrallaan.

Eriksson on kiitollinen siitä, miten hyvin yleisö on ottanut vastaan hänen kaksi ensimmäistä konserttiaan. Hän kertoo tunnelman saleissa olleen upea ja yleisön taputtaneet konserttien lopuksi seisaaltaan.

– Varmasti sillä on merkitystä, että olen esiintynyt niin harvoin. Kuulijat ovat ehtineet odottaa konsertteja, samalla tavalla kuin itsekin olen niitä odottanut. Lisäksi tämä kiertue on läpileikkaus urastani ja esitän paljon myös vanhoja kappaleita. Siellä on mukana monille rakkaita kappaleita, Eriksson miettii.

Lue myös:

    Uusimmat