Ampumavälikohtaus baarin sisäpihalla Salossa – kahden pariskunnan välinen riitatilanne riistäytyi käsistä, vatsaan ja käsivarteen ammuttu mies sairaalassa

Salon ampumavälikohtaus tapahtui paikallisen baarin sisäpihalla noin kello 22.50. Hätäkeskus sai illalla ilmoituksen laukauksista ja siitä, että tekijä oli poistunut paikalta.

Baarin järjestyksenvalvojan mukaan kyseessä oli kahden romanipariskunnan välinen riitatilanne. Riita oli alkanut baarissa ja järjestyksenvalvoja oli poistanut toisen pariskunnan ulos rauhoittaakseen tilanteen.

Toinen seurue oli sillä välin poistunut toisesta ulko-ovesta baarin sisäpihalle. Baarista poistettu mies pääsi kuitenkin tunkeutumaan takaisin sisälle baariin ja sitä kautta sisäpihalle toisen pariskunnan perään.

Pian tämän jälkeen järjestyksenvalvoja oli kuullut laukauksia.

Poliisin tullessa paikalle selvisi, että mies oli ampunut toista miestä. Laukaukset olivat osuneet vatsaan ja käsivarteen. Tekijä oli ehtinyt poistua paikalta.

Sairaalasta saatujen tietojen mukaan uhrin tila on tällä hetkellä hyvä.

Teosta epäillään 80-luvulla syntynyttä salolaista miestä. Hänet on otettu eilen kiinni ja tullaan esittämään vangittavaksi.

Teon tarkasta motiivista ei ole vielä tietoa. Asiaa tutkitaan tällä hetkellä tapon yrityksenä ja ampuma-aserikoksena.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja