Ampumahiihtäjä Stina Nilssonille oli käydä köpelösti olympialaisissa – joukkuetoveri pelasti viime hetkellä

Maastohiihdosta ampumahiihtoon siirtynyt Ruotsin Stina Nilsson ei ole vielä päässyt kilpailemaan kisaladulla Pekingissä. Nilssonille meinasi käydä köpelösti, kun hän oli unohtanut ammuksensa taskuunsa mennessään kisabussiin. Maajoukkuetoveri Sebastian Samuelsson pelasti suomalaisen viime hetkellä.

Ruotsin joukkue on ollut paikan päällä jo parin viikon ajan valmistautumassa olympiarupeamaan, eikä erikoisilta sattumuksilta ole vältytty. Nilsson jakoi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi pelastaneensa akkreditointinsa unohtaneen Samuelssonin.

– Hän oli siitä todella tyytyväinen, Samuelsson sanoi ja paljasti, että apu oli kuittaus aiemmasta tilanteesta.

– Olen pelastanut Stinan useamman kerran näissä olympialaisissa, joten hänen täytyi antaa takaisin. Hän tulee varmastikin olemaan apea, kun kerron tämän. Hän oli nousemassa olympiakylän bussiin ammuksien kanssa. Me pojat harjoittelimme myöhemmin ja nousimme ulos bussista. Silloin hän sanoi, että kiltti voitko ottaa ammukseni ja otin ne, Samuelsson kertoi.

Samuelsson totesi, että kaksikosta huolimattomampi on ehdottomasti Nilsson. Ruotsalaistähti Hanna Öbergille esitettiin sama kysymys ja tuolloin vastaus oli eri. 

– Se on ehdottomasti Sebbe (Samuelsson), Öberg sanoi.

Ampumahiihtokilpailut olympialaisissa jatkuvat viikonloppuna sprinttikisoilla. Nilssonia ei kuitenkaan nähdä vieläkään kisaladulla. 

– Uskon, että hän on erittäin tyytyväinen jo tänne pääsemiseen. Tämä on hänen toinen vuotensa ampumahiihtäjänä, se on vakuuttavaa, että pääsee silloin olympialaisiin Samuelsson päätti.


Lue myös:

    Uusimmat