Frida Karlsson katosi mystisesti olympialaisissa – "Hänen piti tulla tänne"

Iivo Niskanen ja Joni Mäki hiihtivät olympiahopeaa, naisten parisprintissä karmea pettymys – Jari Isometsä ruotii suomalaisten suoritukset 8:06
Katso videolta Jari Isometsän analyysi olympialaisten parisprinteistä.

Ruotsin parisprinttimitalistit Maja Dahlqvist ja Jonna Sundling saivat hopeamitalinsa torstai-iltana. Dahlqvistin huonetoveri ja hyvä ystävä Frida Karlsson loisti kuitenkin poissaolollaan palkintoseremoniassa.

Dahlqvist ja Sundling saivat jo kolmannet mitalinsa näissä kisoissa. Parisprintissä Ruotsi otti hopeaa. Paikalla tilaisuudessa oli Ruotsin joukkueesta muutamia valmentajia sekä hiihtäjät Charlotte Kalla, Ebba Andersson ja Emma Ribom. Karlssonia ei näkynyt missään.

– Hänen piti tulla tänne? Eikö hän ollut täällä? yllättynyt Dahlqvist totesi Expressenille.

Dahlqvistille kerrottiin, että Karlsson ei ollut paikan päällä.

– Ahaa, mutta minä itse asiassa varastin hänen haalarinsa ennen kuin lähdin asunnolta. Omani olivat hieman märkiä, koska ne olivat olleet lattialla. Meillä on vesivuoto yhdessä putkessa, joten ehkä hän ei siksi tullut, Dahlqvist kertoi.

– No, nyt en edes huomannut, että hän ei ollut täällä, Dahlqvist sanoi nauraen, kun häneltä kysyttiin, että kaipasiko hän huonetoveriaan.

Dahlqvist voitti olympialaisissa hopeaa sprintissä ja parisprintissä sekä pronssia viestissä. Karlssonin kisat ovat olleet vaikeat. Therese Johaugin suurimmaksi haastajaksikin tituleerattu ruotsalainen otti viestissä pronssia, mutta henkilökohtaisissa kisoissa hän on ollut vaatimattomasti viides ja 12:s.

Pekingin talviolympialaiset huipentuvat maastohiihdon osalta lauantaina ja sunnuntaina, kun vuorossa on naisten 30 kilometrin ja miesten 50 kilometrin kilpailut.

Lue myös:

    Uusimmat