Mainos

Ammattidomina: Sarjakuristaja halusi harjoitella kuristamista – "Hän hankasi käsiä yhteen ja puhui kaikista kiduttavista jutuista"

Sarjakuristajana tunnetun Michael Maria Penttilän oikeudenkäynnissä kuultiin iltapäivällä todistajana ammattidominaa. Dominan mukaan Penttilä kävi hänen työpaikallaan useita kertoja ja sanoi muun muassa haluavansa harjoitella kuristamista.

– Hän halusi välttämättä kuristamista, joka ei kuulu palvelurepertuaariini millään tavalla.

Nainen kuvailee kohtaamisia miehen kanssa pelottaviksi.

Naisen mukaan Penttilä pyrki hänen selkänsä taakse, mihin hän ei koskaan ihmisiä päästä. Muutenkaan mies ei hänen mukaansa kiinnittänyt huomiota rajoituksiin.

– Alun perin hän sanoi, että haluaisi harjoitella, mutta en suostunut. Kaikkien suostuttelujen jälkeen en siihen missään tapauksessa suostunut, ja hän lähti sieltä tilasta pois.

Dominan mukaan mies kävi studiossa hänen luonaan 2009-2016, viimeisen kerran viime joulukuussa. Mies oli tällöin pukeutunut lentäjäksi pitkään takkiin, pipoon, miesten kenkiin ja vaaleaan t-paitaan.

Dominan mukaan penttilä käyttäytyi hyökkäävästi ja aggressiivisesti, mikä oli asiakkaille epätyypillistä. Penttilä puhui kiduttamisesta ja tarttui naista kiinni rinnasta.

– Kiduttaminen tuli puheeksi useita kertoja. Hän hankasi käsiä yhteen ja puhui kaikista kiduttavista jutuista, mitä täällä (tilassa) voisi tehdä.

Miehen henkilöllisyys oli dominan mukaan selvinnyt hänelle aiemmin, kun tämä oli jättänyt tilaan pussin. Siellä olivat naisten 41-numeroiset nahkasaappaat ja Soft Emboon käärittynä tämän Kela-kortti.

Oikeudessa pyritään selvittämään sitä, onko Penttilä pyrkinyt valmistelemaan törkeää henkeen tai terveyteen kohdistuvaa rikosta. Uhrina on syyttäjän mukaan ollut 17-vuotias tyttö, joka on asunut Penttilän kanssa samassa talossa. Penttilä on kiistänyt, että olisi millään tavalla valmistellut tekoa tai pyrkinyt sisään tytön ovelta.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.