Amerikkalaisyrityksen kömpelö jouluvitsi ei naurattanut vanhempia: "Voitteko lisämaksusta näyttää keskisormea lapselleni?"

Jouluinen vitsi ei uponnut vanhempiin.

Lähettiyritys UPS:n vähittäismyymälä UPS Storen virallisella Twitter-tilillä murjaistiin vitsi, joka ei uponnut yleisöönsä. Vitsiä haukuttiin "sydämettömäksi" ja "liian synkäksi", kertoo Buzzfeed.

"Jos lapsesi osoittaa kirjeen pohjoisnavalle, voit jättää sen meidän huoleksemme. Me hoidamme myös silppuamiset", nyt jo poistetussa twiitissä todettiin.

Amerikkalaistilillä ei selvästikään oltu tietoisia joulupukin todellisesta kotipaikasta, Korvatunturista, mutta somekäyttäjiä harmitti enemmän maininta lasten kirjeiden silppuamisesta.

"Tarkoitus oli saada ihmiset nauramaan"

Yhtiön edustaja kertoi Buzzfeedille, että twiitti päätettiin poistaa, kun huomattiin, että "asiat alkoivat mennä väärään suuntaan". Yhtiössä oli ajateltu twiitin olevan hauska ja kevyt, mutta sen lukeneet olivat eri mieltä.

– Teemme paljon sanaleikkejä, joissa on toisen tai kolmannen tason merkitys julkaisuissamme. Ajattelimme, että tämä olisi yksi niistä, yhtiön PR-asioista ja sosiaalisesta mediasta vastaava Staci Reidinger totesi.

– Emme halunneet ottaa pois joulun taikaa. Tarkoitus oli saada ihmiset nauramaan.

Reidingerin mukaan tilin henki on ollut leikillinen, ja tämä twiitti oli linjassa sen kanssa. Vitsi ei kuitenkaan osunut maaliin.

Näin somessa reagoitiin

"RIP UPS Storen sosiaalisen median manageri. Sinua tullaan kaipaamaan."Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kuka teitä satutti?!"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Voitteko myös lisämaksusta näyttää keskisormea lapselleni ja kertoa hänelle, ettei joulupukkia ole olemassa?"Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Miksi ette vain lyö pikkulasta kasvoihin huutaen samalla: "Joulupukkia ei ole olemassa"? Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Reidinger kertoo, että twiitin tehneelle henkilölle on kerrottu vitsin kokemasta takaiskusta, mutta ketään ei ole rangaistu.

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja