Mainos

Amerikkalaissivusto ihmettelee: Miten Suomen presidentillä on aikaa soitella luonto-ohjelmaan?

Tasavallan presidentin Sauli Niinistön soitto Ylen Luonto-Suomi radio-ohjelmaan on noteerattu myös ulkomaalaisissa medioissa. Niinistön keskiviikkoiltainen soitto on uutisoitu paitsi Euroopassa myös Australiassa ja Yhdysvalloissa asti.

Australialainen verkkomedia News.com.au kertoo jutussaan Suomen presidentin soittaneen anonyyminä radio-ohjelmaan kysyäkseen kasveista. Verkkomedia kirjoittaa, että Suomi on tasa-arvoinen maa, jossa poliitikot nauttivat ainoastaan muutamia virallisia etuoikeuksia tavallisiin kansalaisiin nähden.

Yhdysvaltalainen talousaiheisiin erikoistunut Quartz-sivusto puolestaan ihmettelee, miten Suomen presidentillä on aikaa soitella luonto-ohjelmiin, kun Suomen taloudellinen tilanne on tunnetusti huono. Uutisessa ihmetellään, että maan presidentti löytää aikataulustaan tilaa, kyselläkseen palsternakan levinneisyydestä Naantalin seudulla, missä presidentin kesäasunto sijaitsee.

Myös ranskalaislehti Libération noteerasi Niinistön soiton luonto-ohjelmaan. Lehti kirjoittaa, että Suomessa on todella tavallinen presidentti. Lehti korostaa, että presidentti ei halunnut soittonsa aikana nostaa asemaansa esille.

Presidentti Sauli Niinistö soitti keskiviikkoillalla Luonto-Suomi-ohjelmaan ja jutteli juontaja Juha Blombergin kanssa useamman minuutin. Niinistö esiteltiin puhelun alussa Saulina Naantalista, eikä soittajan presidenttiys tullut puhelun missään vaiheessa ilmi, ellei radio-ohjelman kuuntelija tunnistanut soittajan puheääntä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.