American Music Awards -gaalan pukuloistoa: Pitsiä, hapsuja ja kimallusta!

Musiikkimaailman kirkkaimmat tähdet kokoontuivat taas yhteen, tällä kertaa American Music Awards -palkintogaalaan Kalifornian auringon alla. Katso illan parhaat ja huonoimmat pukuvalinnat!

American Music Awards -palkintogaalassa nähtiin jälleen joukko tähtiä. Punaisella matolla ihastutti tänä vuonna muun muassa Rihanna, jolla oli yllään seksikäs Elie Saab -pitsimekko, joka sopi täydellisesti yhteen hänen punaisen kiharapilvensä kanssa.

Katy Perry edusti ihastuttavassa, vaaleanpunaisessa mekossa, kun taas Heidi Klum oli valinnut yllensä rohkean, mustan pitsimekon Rihannan tapaan.

Illan onnistujiin kuuluivat myös muun muassa laulajatar Taylor Swift, jonka uusi hiustyyli keräsi myös katseita ja kiitoksia.

Epäonnistuneiden listalta löytyvät tänä vuonna muun muassa Avril Lavigne tylsässä printtimekossaan sekä 10-vuotias Willow Smith, joka oli yhdistänyt erikoisen kelta-harmaan haalarin näyttäviin, mustiin buutseihin. Epäonnisten listalla komeilee myös Ke$ha, jonka erikoinen kampaus ja meikki keräsivät katseita vääristä syistä.

Kuka mielestäsi on illan paras pukeutuja? Entä kuka epäonnistui täysin? Katso kuvat illan puvuista!

MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja