Mainos

Alushousumalli, joka ei sovi lyhytjalkaiselle ja leveälanteiselle: "Ei ole ehkä se kaikkein imartelevin"

2:32

Hipster-malliset alushousut eivät ole asiantuntijan mukaan välttämättä se kaikkein imartelevin vaihtoehto lyhytjalkaiselle ja leveälanteiselle naiselle.

Change Lingerien maajohtaja Marjo Topi kertoo MTV Lifestylelle, että suosittu hipster-alushousumalli ei välttämättä korosta kaikenlaisten vartaloiden parhaita puolia. Matalavyötäröisten ja lyhytlahkeisten hipster-alushousujen valitsemisen sijaan asiantuntija kannustaa sovittamaan rohkeasti erilaisia malleja alusvaateostoksilla.

– Hipster-housu ei ole ehkä lyhytjalkaiselle ja leveälanteiselle naiselle se kaikkein imartelevin alushousumalli, Topi toteaa.

Hipster-alushousujen sijaan asiantuntija suosittelee lyhytjalkaisia ja leveälanteisia naisia ainakin kokeilemaan tai-alushousuja, jotka voivat saada jalat näyttämään pidemmiltä.

– Suosittelisin ennemmin tai-alushousuja, jotka nousevat reiden ja jalkalinjasta ylemmäs ja niiden vyötärölinja on korkeampi. Tai-alushousut saavat jalan näyttämään eri malliselta visuaalisesti ja malli tukee myös pukeutumista paremmin, Topi neuvoo.

***

1:47

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.