Mainos

Alma-Media ja Kesko vauhdittavat Internetin leviämistä

Alma Media ja Citymarket vauhdittavat Internet-yhteyksien leviämistä Suomessa tuomalla markkinoille kokonaispaketin, jossa asiakas saa kiinteällä kuukausimaksulla käyttöönsä sekä tietokoneen että Internet-yhteyden. Paketti tulee tarjolle kaikkiin Citymarket-tavarataloihin. Yhteistyön tavoitteena on lisätä Internet-kotiliittymien määrää sekä vauhdittaa verkkokaupan laajentumista Suomessa. Sopimus on jatkoa elokuussa 1999 alkaneelle "Ihmisten Internet" -kampanjalle, jonka aikana Citymarketeissa on myyty tuhansia MTV3 Internet-liittymällä varustettuja tietokoneita.

Kesko Oyj:n ja Alma Media Oyj:n yhteistyön kulmakivinä ovat k.netti.com- ja www.mtv3.fi -Internet-palvelut. Sopimuksen mukaan Kesko ja Alma Media vahvistavat toistensa asemia Internet- liiketoiminnan alueella tuomalla molemmat omat vahvimmat alueensa MTV3 Internet-liittymään. Kesko tuo konseptiin verkkokaupan osaamisensa ja Alma Median osuutena on sisällöntuotannon tietämys.

-Kesko ja MTV3 Internet ovat jo elokuussa 1999 alkaneen yhteistyön aikana osoittaneet, että tuotemerkkien yhteistyö on hedelmällistä etenkin uuden tekniikan ja median alueella, sanoo johtaja Matti Laamanen Keskosta.
-Kansalaisten epäluulot uutta palvelua kohtaan vähenevät, kun kaksi luotettavaa ja vakavaraista yritystä tuo yhdessä tarjolle Internetin ja siihen liittyvät hyödylliset palvelut, Laamanen jatkaa.

-Alma Median strategiaan kuuluu suoran yhteyden luominen media- asiakkaisiin. Tekemällä yhteistyötä Suomen johtavien yritysten kanssa ja tuomalla verkkokauppaan tunnettuja, luottamusta herättäviä tuotemerkkejä pyritään edistämään verkkokaupan yleistymistä Suomessa, johtaja Jukka Mauno MTV3 Internetistä sanoo.
-Kesko ja MTV ovat Suomen tunnetuimpina yrityksinä erinomainen yhteistyöpari edistämään kuluttajien luottamusta Internetissä tapahtuvaan kaupankäyntiin.

Kesko on Suomen johtava kaupan alan yritys. Citymarket Oy on Keskon kokonaan omistama tytäryhtiö, jolla

Kesko

on noin 40 tavarataloa eri puolella Suomea. Keskon liikevaihto vuodelta 1999 oli noin 36 miljardia markkaa. Citymarketien kokonaismyynti oli lähes 7 miljardia markkaa.

Alma Media on Suomen johtava uuden median sisällön tuottaja, jonka verkkomedioita käyttää yli 480 000 kävijää viikossa (lähde WTM/IMR/Alma Media). Suurimmat verkkomediat ovat MTV3 Internet, Iltalehti Online ja Kauppalehti Online. Alma Median jakelukanavat kattavat koko joukkoviestinnän kentän; lehdet, television, radion, Internenetin ja mobiilipalvelut mukaanlukien WAP-tuotteet.
(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.