Mainos

Alko auki ympäri vuorokauden – nettikauppa aukeaa vuoden päästä

Alkon nettikaupan ovet avautuvat kuluttajille loppuvuodesta 2016. Nettikauppaa kokeillaan ensin muutamilla yritysasiakkailla, jotka saavat tilata tuotteensa verkosta jo ensi kesänä. 

– Verkkokaupasta voi ostaa tuotteita ympäri vuorokauden ja kaikkina viikonpäivinä. Tuotteisiin voi tutustua siis rauhassa silloin, kun asiakkaalle sopii, kertoo projektijohtaja Paula Kujansivu Alkosta verkkosivuilla.

Verkkokauppaan tulevat Alkon valikoimat, mutta sieltä voi tilata tuotteita myös valikoiman ulkopuolelta ympäri maailmaa. Ulkomaan tilauksissa Alko aikoo hoitaa verovastuut ostajien puolesta.

Alkon toimitusjohtaja Hille Korhosen mukaan nettikaupan aukeaminen on osa kolme vuotta sitten alkanutta sähköisiä palveluita koskevaa projektia.

– Olemme lähteneet kehittämään asiakkaiden toiveiden perusteella verkko-ja mobiilipalveluita. Alkon uusiutunutta verkkosivustoa käyttää kuukausittain jo 600 000 asiakasta, iloitsee Korhonen.

Tilauksia myös Alkon valikoiman ulkopuolelta

Korhosen mukaan verot ulkomailta tilattaessa lisäävät esimerkiksi oluiden hintaa noin puolella ja väkevien hinta kasvaa 80-90 prosentilla.

– Verkkokaupan kautta minimitilaus Alkon valikoiman ulkopuolelta tulee olemaan yksi laatikko kyseistä tuotetta. Projekti on vielä kesken, joten tarkkoja kustannuksia tai nettikaupan tarkkaa aukeamista en voi vielä paljastaa, toteaa Korhonen.

Kuluttajien tilaamia tuotteita ei kuitenkaan toimitetta asiakkaan kotiovella vaan ne voi hakea Alkon 350 myymälästä tai 94 noutopisteestä. Yritykset saavat kuljetuksen yritysosoitteisiin.

Alkon mukaan tuotteiden luovutuksen yhteydessä tarkastetaan asiakkaan henkilöllisyys ja ikä. Tuotteet pitää maksaa jo heti tilausta tehtäessä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.