Alexander Stubb on mukana Sukuni salat -kaudella – juontaja Marja Hintikka: "Löysimme presidentin sukujuurista vahvan yhteyden Ruotsin hoviin"

Alexander Stubb on mukana tulevalla Sukuni salat -kaudella. 

Valtiovierailulla Ruotsissa oleva presidentti Alexander Stubb teki paljastuksen eilen juhlaillallisella Kuninkaanlinnassa pitämässä puheessaan. Hän kertoi osallistuneensa tv-ohjelmaan, jossa tutkittiin sukujuuria. 

– Ohjelmassa selvisi jotakin minulle uutta: kaukaisen sukulaissuhteeni Ruotsin hoviin. Valitettavasti tämä on "top secret information". Kuninkaallinen perhe on ainoa, jolla on hallussaan tämä huippusalainen tieto perhesiteistämme, teidän muiden on odotettava ensi syksyyn asti, hän kertoi. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kyseessä on MTV:n Sukuni salat -ohjelma, jota luotsaa Marja Hintikka. Hintikka kiittää Instagram-tilillään Stubbia luottamuksesta, että he saivat penkoa presidentin sukua. 

– Löysimme presidentin sukujuurista vahvan yhteyden Ruotsin hoviin. Nyt tämä kiinnostava dokumentaatio aiheesta on esitelty myös Ruotsin kuningasperheelle.

– Kaarle Kustaa ja Silvia tietävät siis jo presidentin suvun salaisuuden, mutta meidän muiden täytyy jaksaa odottaa ensi syksyyn.

Sukuni salat -kauden päähenkilöistä ja tarkemmasta esitysajankohdasta tiedotetaan myöhemmin. 

Lue myös:

    Uusimmat