Alennusmyyntien parhaat lahjaideat äidille tai vaimolle – lue vinkit ja säästä!

Alennusmyynnit alkoivat jo monessa liiikkeessä. Listasimme parhaat lahjaideat äidille tai vaimolle, jotta vältyt turhalta etsimiseltä.

Etkö millään keksi ostettavaa äidille tai vaimolle? Ei hätää – alta löydät parhaat lahjavinkit ja ideat, jotka voit helposti bongata alennusmyynneistä!

Alennusmyyntien lahjaideat äidille ja vaimolle

  • Rakastaako hän itsensä hemmottelua ja ylellisyyttä? Erilaiset kosmetiikkapakkaukset ovat oiva lahja, mutta ne kannattaa hankkia vain päivää ennen joulua, sillä silloin voit saada ne jopa puoleen hintaan. Muista keskustella myyjän kanssa, sillä hän osaa todennäköisesti kertoa sinulle parhaat tuotteet: Huomioon on otettava muun muassa lahjan saajan ikä ja ihotyyppi, jonka selvittämiseen saat vihiä hänen päivittäin käyttämistään kosmetiikkatuotteista.
  • Viihtyykö äitisi tai puolisosi television edessä? Kanavapaketti tuo iloa pitkään: Tutustu esimerkiksi MTV3:n kanavapakettiin tai tilaa perheeseenne Canal+-elokuvakanavat .
  • Vaateliikkeet ovat aloittaneet alennusmyynnit tänä vuonna ennakkoon: esimerkiksi Vila, Hennes & Mauritz ja Anttila ovat loistopaikkoja löytöjen bongaukseen. Jokaista miellyttäviä lahjoja ovat esimerkiksi yöpaidat ja pehmeät villapaidat. Jos et varma hankinnastasi, pyydä tuotteelle palautusoikeus tai luota lahjakorttiin.
  • Sporttailusta innostunut nainen arvostaa uusia urheiluvaatteita ja -välineitä. Urheiluliikkeet ovatkin aloittaneet tänä vuonna alennusmyynnit jo nyt huonojen kelien vuoksi: Sopisiko pakettiin vaikkapa uudet sukset, toppatakki tai vaikkapa kotikuntoiluvälineitä?
  • Jos et ole varma lahjasta tai sen hankintapaikasta, osta lahjaksi Superlahjakortti, joka käy useassa eri paikassa: Lue lisää täältä.
  • Kaipaako äiti uutta fööniä tai kiharrinta? Myös elektroniikkaa ja kodinkoneita voi saada hyvällä alennuksella, kunhan tietää, mistä etsiä: Vertaa.fi-sivustolta löydät nettikauppojen edullisimmat lahjat.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja