Aleksi Mäkelän ohjaama uutuussarja vie 80-luvun nousukauden keskiöön – mukana Putouksesta tutut näyttelijät

Uusi kotimainen C More -alkuperäissarja Sininen enkeli on värikäs draamasarja, joka sijoittuu 1980-luvun vauhdikkaisiin vuosiin.

Aleksi Mäkelän ohjaaman Sininen enkeli -sarjan pääosissa nähdään liuta tämän hetken kiinnostavimpia näyttelijöitä. Sarjan kuvaukset alkavat heinäkuun alussa Helsingissä. C More -ensi-illassa sarja nähdään ensi vuonna.

Kotimaisten C More -alkuperäissarjojen laadukkaan valikoiman uusin lisäys on 1980-luvun nousukaudelle sijoittuva vauhdikas ja värikäs Sininen enkeli -draamasarja. Ainutlaatuisella tavalla 80-luvun Helsingin mielenmaisemaa kuvaavassa uutuussarjassa raha kasvaa puissa ja solarium on uusi aurinko.

Kaupunkiin saapuu pienviljelijän lahjakas poika, Marko Hyyryläinen. Hän haluaa oman osansa rahasta, rakkaudesta ja ihan kaikesta. Sattuman kautta hänestä tulee Marko Goldstein, aikakautensa hillitön ruumiillistuma. Kaikella on kuitenkin hintansa eikä pröystäilyn takana olevaa todellisuutta ole helppo peitellä. 

Sininen enkeli -sarjan ohjaa Jussi-palkittu Aleksi Mäkelä(Olen suomalainen, Matti, Häjyt). Sarjan näyttelijäkaartissa nähdään raikas kattaus sekä uusia kiinnostavia tähtiä että tutumpia konkareita.

Pääosia näyttelevät Heikki Ranta, Saga Sarkola, Wilhelm Enckell, Santeri Helinheimo Mäntylä, Sonja Kuittinen, Linnea Leino, Kristiina Halttu, Milka Ahlroth, Pertti Sveholm, Taisto Oksanen, Kaija Pakarinen ja Matti Onnismaa. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Johanna Hartikainen, Veli-Pekka Hänninen jaPete Suhonen. Sarjan tuottaa C Morelle ja MTV:lle Solar Films.

– Sininen enkeli kuvaa elävästi 80-luvun värikästä, yletöntä sekä vapautunutta menoa. Käsikirjoituksessa on onnistuttu luomaan hersyviä, kiehtovia hahmoja, jollaisia ei ennen ole kotimaisessa draamassa nähty. Sininen enkeli jatkaa laadukkaiden kansainvälisen tason alkuperäissarjojen sarjaa ja se tullaan esittämään myös Ruotsissa, kuvailee draamapäällikkö Jani HartikainenMTV:ltä.

C More -alkuperäissarjaa aletaan kuvata Helsingissä heinäkuun alussa ja kuvaukset jatkuvat syyskuun lopulle saakka. C More -suoratoistopalvelussa Sininen enkeli tullaan näkemään vuonna 2022. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja