Aleksander Barkovin tulevaisuudesta yllättävää puhetta, voisiko Florida Panthers kaupata suomalaistähtensä? – "Hänestä saisi hurjan vastineen"

Nimettömänä pysyttelevä NHL-pomo kokee, että Florida Panthersin kannattaisi pohtia vakavasti suomalaiskapteeni Aleksander Barkovin kauppaamista.

25-vuotiaan Barkovin ja Floridan välistä sopimusta on enää kaksi vuotta jäljellä, minkä jälkeen hänestä tulee vapaa-agentti, jolloin hän on vapaa neuvottelemaan kaikkien seurojen kanssa.

Nyt Barkovin sopimustilanne on nousemassa puheenaiheeksi Pohjois-Amerikassa. Florida ei suoranaisesti ole niittänyt menestystä viime vuosina, eikä tilanne toistaiseksi näytä paranemisen merkkejä. Tilanne voi saada Barkovin pohtimaan seuraavaa siirtoaan hyvinkin tarkasti.

Erään NHL-joukkueen nimettömänä pysyttelevän johtohenkilön mielestä Florida Panthersin kannattaisi pohtia Barkovin kauppaamista, mikäli heillä on pienikin epäilys Barkovin jatkosopimuksen toteutumisesta.

– Pelaajat ovat aina arvokkaimmillaan kaksi vuotta ennen vapaaksi agentiksi siirtymistään. Jos minulla olisi Barkov, enkä uskoisi hänen solmivan jatkosopimusta kanssamme, haluaisin hänestä eroon. Hänestä saisi hurjan vastineen, kun hänen sopimustaan on kaksi vuotta jäljellä, NHL:n seurapomo sanoo The Athleticille.

Florida teki hiljattain muutoksia seurajohtoonsa, kun GM:n vastuun harteilleen otti Bill Zito, joka saattaa joutua vielä äärimmäisen vaikean päätöksen eteen.

– On mielenkiintoista nähdä, mitä Zito tekee. En tiedä, voivatko he rakentaa voittavaa joukkuetta Barkovin ympärille, kun heillä on niin paljon puutteita. Minä menisin markkinoille ja kysyisin, mitä saisimme Barkovista.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja