Aleksander Barkov koki shokeeraavan yllätyksen keskellä kesää – NHL-jättikauppa vei kaksi pitkäaikaista ystävää läheltä

7:45
Video: Aleksander Barkov koki jättiyllätyksen keskellä kesää – NHL osoitti arvaamattoman puolensa

NHL-seura Florida Panthersin kapteeni Aleksander Barkov koki ison yllätyksen kolme viikkoa takaperin, kun Panthers päätti kaupata kaksi Barkovin pitkäaikaista ystävää muualle. Jättikauppa puraisikin suomalaista syvältä.

NHL:ssä on nähty kesän aikana kaksi isoa yllätystä. Toisesta vastasi Columbus Blue Jackets, joka onnistui värväämään vapaaksi agentiksi valuneen supertähden Johnny Gaudreaun riveihinsä.

Toisesta vastasi Florida Panthers, joka kauppasi tähtilaiturinsa Jonathan Huberdeaun ja huippupuolustajan MacKenzie Weegarin Calgary Flamesiin.

Treidissä toiseen suuntaan matkasi Matthew Tkachuk.

Kauppa yllätti totaalisesti Barkovin.

– Heräsin aamulla ja tuli viesti kaverilta, että näitkö mikä treidi. Onko mahdollista. Sitten kävin katsomassa, Barkov muistelee tapausta MTV Urheilulle.

– ”Huby” ja ”Weegari” oli treidattu pois. Molempien kanssa tuli oltua yhdeksän vuotta tuolla jenkeissä. He olivat ensimmäiset, joihin tutustuin ja he olivat ensimmäiset pelikaverit, joiden kanssa pääsin viettämään aikaa. Ei käynyt edes mielessäkään, että näin voisi käydä. Mietin, että olisimme voineet pelata koko uran ajan samassa joukkueessa. Noh, tämä on bisnestä. Ei tälle oikein voi mitään, Barkov pyörittelee.

Lisää Barkovin kommentteja aiheeseen liittyen jutun yläreunan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja