Mikael Granlund pääsi vähin vaurioin kuplasta, vaikka hääpäivä meni pilalle – edessä tärkeä aika uran kannalta

NHL-jääkiekkoilija Mikael Granlund kertoi kuulumisistaan Street Hockey Tourin finaalitapahtuman yhteydessä Helsingin Narikkatorilla. 

Mikael Granlundin aika Edmontonin NHL-kuplassa jäi vain pariin viikkoon, sillä Nashville Predatorsin tie tyssäsi jo pudotuspelikarsintoihin Arizona Coyotesia vastaan. Granlundille ei jäänyt traumoja suljetuissa oloissa elämisestä. 

– Arki on muutekin pitkälti sitä, että pelaat tai huilaat. Kaikki oli hoidettu hienosti, eikä tylsyyskään ehtinyt iskeä, Granlund sanoi MTV Urheilun haastattelussa. 

Granlund joutui viettämään tosin hääpäivänsäkin kuplassa. 

– Isoin juttu on se, ettei pääse näkemään perhettä. Nuoremmilla elämä on siellä varmasti samanlaista kuin muutenkin, yhden lapsen isä naurahti. 

Ensimmäistä kertaa vapaana agenttina

Granlund elää ammattimielessä pienessä välitilassa, koska aiempi kolmen vuoden sopimus päättyi tähän kauteen. 

Granlund teki kolmen vuoden diilin Minnesota Wildin kanssa, mutta hänet kaupattiin kesken kauden 2018–2019 Nashville Predatorsiin. 

Urakehitys tasaantui Predatorsissa, eikä hänen markkina-arvonsa ainakaan noussut. Granlund joutunee tinkimään palkastaan, joka on ollut 5,75 miljoonaa dollaria (4,86 miljoonaa euroa) kaudessa. 

Taitava hyökkääjä pääsee neuvottelemaan ensimmäistä kertaa urallaan vapaasti kaikkien seurojen kanssa. 

– Vapaat agentit saavat alkaa tehdä sopimuksia kuukauden kuluttua. Katsotaan sitten, mihin tie vie, Granlund sanoi arvotuksellisesti. 

Katso Granlundin haastattelu jutun pääkuvana olevasta videosta. 

Juttua korjattu 7.9. klo 8.33: Granlundilla on yksi lapsi, ei kahta. 

Lue myös:

    Uusimmat